AcasăSPORTBai, Bourcene, invata sa dai o pasa in gaura si apoi apuca-te...

Bai, Bourcene, invata sa dai o pasa in gaura si apoi apuca-te sa vorbesti!

N-a jucat decat 121 de meciuri in Ghencea (sunt suficiente, Alex?), dar lui „Didi” Prodan i-au fost de ajuns pentru a cuceri cu Steaua cam toate trofeele posibile. Prin prisma acestui amanunt din C.V., fostul international se considera indreptatit (si chiar este!) sa-si dea cu parerea despre ce se intampla in prezent in curtea formatiei campioane.

Lui Prodan nu-i vine să creadă cât tupeu are Bourceanu

Si cum Alexandru Bourceanu a ajuns si la derapaje profesionale (cele de comportament au fost pedepsite recent de Gabi Tamas), umbra lui Faustino Asprilla la C.M. ’94 a gasit de cuvinta sa intervina. Mai ales ca in cauza este vorba si despre Costel Galca, colegul sau de nationala din perioada Generatiei de Aur. Dupa ce finul familiei Reghecampf – Prodan a refuzat sa joace la Piatra Neamt, determinandu-l pe Galca sa-l dea afara de la echipa, „Didi” n-a mai rezistat si a reactionat: „Nu-mi vine sa cred ce citesc si ce aud despre Alex Bourceanu. Baiatul asta ar trebui sa taca din gura si sa puna capul in pamant atunci cand Costel Galca i se adreseaza. Pai, a ajuns Bourceanu sa comenteze?! Bai, baiatule, pe postul asta pe care joci tu acum, in trecut au evoluat Loti Boloni, Tudorel Stoica, Costel Galca si Ilie Stan! Oamenii astia au fost fotbalisti adevarati si baieti de mare caracter. Invata, Bourcene, mai intai sa dai o pasa in gaura, asa cum spunem noi fotbalistii, si abia atunci sa te apuci tu sa vorbesti! El stie sa dea o pasa doar la portar. Este incredibil tot ce se intampla! Chiar nu mai putem sa avem un minim de respect?! Auzi, tu?! Cate meciuri ai tu, Bourcene, de spui ca nu te simti capabil sa joci la Piatra Neamt! Ai obosit? Copile, tu te crezi fotbalist? Innebunesc cand vad cate figuri au unii in cap, de zici ca au jucat nu stiu eu prin ce mari campionate”.
Exista informatii ca dupa cele petrecute inaintea partidei de la Piatra Neamt, Costel Galca s-a decis sa nu mai apeleze tot campionatul la Alexandru Bourceanu. Mofturile si atitudinea il vor costa pe fostul capitan prezenta in lotul de 18, acolo unde va mai fi inclus doar in caz de forta  majora (suspendari sau accidentari de jucatori).

„Ce, Rosule, ai fost si tu fotbalist ca sa comentezi la mine?!”

Nu doar antrenorul Costel Galca este zero barat in ochii lui Bourceanu, ci si unul dintre „secunzii” sai, Laurentiu Rosu, nume de referinta in istoria postdecembrista a Stelei (159 de jocuri si 45 de goluri!). Fotbalist cu un hattrick reusit in poarta Realului (este vorba despre Realul „galactic” – Casillas, Hierro, Roberto Carlos, Makelele, Figo sau Raul!), Laurentiu Rosu a fost luat la pret de matineu in timpul unei sedinte de recuperare. Enervat ca i se reproseaza lipsa de implicare la antrenament, Bourceanu a reactionat in felul urmator, conform „fanatik.ro”: „Lasa-ma, ba, in pace! Ce, ai fost si tu fotbalist ca sa comentezi la mine?!”. Catusi de putin surprins de lipsa de respect a elevului sau, Rosu i-a raspuns: „Ma-ntrebi daca am fost fotbalist?! Nu stiu…, doar am jucat si eu prin Spania, pe la echipa nationala”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
497 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger