AcasăSPORT"Badr Hari de Romania" s-a "rupt" dupa un accident de motocicleta

„Badr Hari de Romania” s-a „rupt” dupa un accident de motocicleta

Bogdan Stoica, in salonul de la "Militar"

Bogdan Stoica – marea speranta a Romaniei in circuitul K1 – trebuie sa stea cel putin sapte luni pe tusa dupa ce a fost implicat intr-un grav accident rutier in urma cu cateva zile.

Bogdan Stoica, in salonul de la "Militar"

Poreclit „Badr Hari de Romania”, datorita stilului extrem de spectaculos de a lupta, Bogdan Stoica (22 de ani) iesise la plimbare cu motocicleta personala in momentul in care a fost lovit in plina de o masina de curierat rapid al carei sofer nu s-a asigurat.

Motocicleta luptatorului a fost avariata masiv in urma impactului

In urma accidentului, luptatorul s-a ales cu multiple contuzii, fisuri in zona toraco-lombara, agravarea unei probleme mai vechi din zona cervicala si un muschi al spatelui zdrobit. Campionul SuperKombat la categoria 91 de kilograme a fost externat ieri de la Spitalul Militar Central si spera sa revina cat mai rapid in ring, desi doctorii care l-au avut in grija spun ca impactul ar fi fost mortal in cazul unui individ care nu este sportiv de performanta. Bogdan are nevoie de o luna de repaus total (se poate ridica din pat doar 10 minute la fiecare doua ore) si sase luni de exercitii de recuperare, astfel ca este putin probabil ca „Badr Hari de Romania” sa mai urce in ring anul acesta.

author avatar
Cristi Ionita
1.799 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger