AcasăSPORTBadea vrea sa desfiinteze Dinamo 2

Badea vrea sa desfiinteze Dinamo 2

Nicolae Badea este seful suprem la FC Dinamo

Echipa secunda a clubului Dinamo se apropie de finalul existentei. Conducerea executiva ia in calcul desfiintarea satelitului, banuind ca formatia din Liga 2 ar fi implicata in meciuri aranjate la pariuri.

Nicolae Badea este seful suprem la FC Dinamo

Formatia care in ultimii ani i-a dat pe Marius Alexe, Stefan Radu, Liviu Ganea sau Georgian Paun, cateva dintre recentele talente dinamoviste, devine istorie. Din cate se pare, la urechile presedintelui Nicolae Badea ar fi ajuns informatii legate de presupusa participare a echipei Dinamo 2 la meciuri aranjate pentru castiguri la pariuri.

Conducatorul „cainilor” nu doreste ca numele clubului sa fie implicat in aceasta poveste, mai ales ca toata lumea se asteapta ca in cel mai scurt timp sa explodeze scandalul mafiei pariurilor. In plus, Dinamo are inscrisa o echipa in Liga 4 (cu sanse mari la promovare), astfel ca desfiintarea „satelitului” din Liga 2 n-ar reprezenta o mare pierdere. Dupa 26 de etape, Dinamo II ocupa locul 13 in Seria 1 din Liga 2, cu 27 de puncte. „Cainii” au remizat, ieri, scor 0-0, pe teren propriu, cu CF Braila.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger