AcasăSPORTBadea de la "U"Cluj are clauza de reziliere de un milion de...

Badea de la „U”Cluj are clauza de reziliere de un milion de euro!

Ionut Badea a implinit deja un an pe banca Universitatii

Antrenorul Clujului nu-si simte postul amenintat, chiar daca echipa de pe „Ion Moina” nu se exprima pe gustul si dupa ambitiile patronului Florian Walter.

Ionut Badea a implinit deja un an pe banca Universitatii

Echipa patronata de Florian Walter si-a fixat obiective indraznete pentru acest sezon, echivalente cu investitiile facute. Antrenorul Ionut Badea trebuie sa duca Universitatea Cluj in Europa League, iar in functie de aceasta performanta, conducerea „sepcilor rosii” se va gandi la prelungirea intelegerii scandente in vara anului viitor. Cum „U” Cluj nu traverseaza, insa, o forma prea buna – Niculescu&Co fiind fara succes in ultimele trei etape – au aparut zvonuri privind iminenta demiterea a tehnicianului.

Cu toate acestea, Ionut Badea se declara extrem de linistit. Motivul e simplu: are o clauza de reziliere de un milion de euro! Cand a semnat cu Universitatea, in urma cu exact un an, Badea a vrut sa se asigure ca va putea sa-si continue munca linistit, un milion de euro reprezentand o suma destul de mare chiar si pentru afaceristul Florian Walter.

author avatar
Sebastian Stan
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger