AcasăSPORTBadea a vandut Stelei marele derby!

Badea a vandut Stelei marele derby!

Nicolae Badea stie sa scoata bani din orice.

Actionarii dinamovisti isi vor scoate parleala cu „El Clasico de Romania”, acceptand provocarea ca duelul cu Steaua sa se dispute pe „National Arena”, asta chiar daca tribunele vor fi intesate cu stelisti.

Nicolae Badea stie sa scoata bani din orice.

Dupa ce rivalii de la Steaua au dat lovitura cu meciurile de pe cel mai mare stadion al tarii, dinamovistii au vrut sa-si traga si ei partea leului. Tinta era marele derby, programat pe 5 decembrie, in ajun de Mos Nicolae, un duel care le va aduce venituri de peste 400.000 de euro. Desi au anuntat ca asteapta 50.000 de ”caini” la arena, actionarii dinamovisti stiu foarte bine ca acest lucru reprezinta o utopie. Retetele dinamovistilor la partidele din Stefan cel Mare sunt rusinoase in acest sezon, punctul culminant fiind atins pe 25 august, la partida cu Vorskla (9.641 de spectatori). Altfel, media nu depaseste 2.500 de fani, iar principalul aspect la care s-au gandit Badea, Borcea si Savulescu a fost legat de reteta financiara.

Investitie de 80.000 de euro

La meciul Steaua-Maccabi au fost peste 40.000 de spectatori.

Pentru un meci cu Steaua pe „National Arena”, Dinamo urmeaza sa plateasca 80.000 de euro, avand in vedere ca trebuiesc achitate taxele privitoare la deschiderea tuturor „inelelor”, precum si paza si curatenia. Actionarii stiu ca, la o reteta de 50.000 de spectatori, incasarile din bilete se vor ridica undeva la jumatate de milion de euro. „Domnul Badea va avea ultimul cuvant vizavi de unde se va juca cu Steaua”, a anuntat, ieri, Tica Danilescu. La scurt timp dupa interventia acestuia, FC Dinamo a anuntat ca partida se va disputa pe superstadionul Primariei.

Strategia lui Badea

Cu riscul de a-si pune toata lumea in cap, presedintele dinamovist a optat pentru „National Arena”. FC Dinamo va pune biletele la liber, ceea ce insemna ca oricine va putea intra la meci, fie ca e fan dinamovist sau stelist. Auzind decizia luata de Nicolae Badea, galeria a luat foc, suporterii afirmand ca, astfel, arena se va umple cu stelisti. Boss-ul de la Computerland s-a aparat si a explicat ca echipa poate invinge Steaua chiar si cu un stadion ostil. Fanii „ros-albastrilor” au deja 10.000 de tichete promise, iar cum la ultimele trei partide, jucate pe arena lui Oprescu, au adus un total de 100.000 de fani la stadion, este de asteptat ca acestia sa ia cu asalt casele de bilete.

author avatar
Sebastian Stan
685 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger