AcasăSPORTBadea a pus camerele pe ultrasii dinamovisti: zambiti, ati fost filmati cu...

Badea a pus camerele pe ultrasii dinamovisti: zambiti, ati fost filmati cu camera ascunsa!

Suporterii de la PCH au luat foc dupa ratarea transferului lui Parvulescu – care a semnat cu rivala Steaua – si au vopsit din nou gardurile stadionului. Ce nu stiu ei este ca presedintele Nicolae Badea i-a inregistrat.

Fanii dinamovisti au fost extrem de virulenti la adresa conducerii

Razboiul dintre galeria “cainilor” si conducerea FC Dinamo a mai inregistrat miercuri seara un episod. Ultrasii au vopsit gardurile arenei din Stefan cel Mare, “postand” mesaje cu trimitere directa la grupul membrilor CA.

Ratarea transferului lui Parvulescu a dezlantuit suporterii dinamovisti

Ratarea transferului lui Parvulescu, acontat de rivala Steaua, i-a scos din minti pe fani, acestia dorind sa-si faca singuri dreptate: “Transferuri imaginare = Performante imaginare”, P..a campionat, P..a conducere”, „FCD nu SRL” sau „Adio campionat!”, au fost mesajele scrise pe gardurile de la intrarea principala a clubului.

Camere au inregistrat tot!

Nicolae Badea e cu ochii pe galerie

Mesajele ultrasilor nu sunt primele transmise de galeria dinamovista. Patit, Nicolae Badea si-a facut insa o alta strategie de aparare si, dupa modelul montarii camerelor de supraveghere la baza de la Saftica, boss-ul de la Computerland a impanzit blocul din fata stadionului cu astfel de dispozitive. Badea a dorit sa-i aiba la mana pe „revolutionarii” din PCH, pe care sa-i traga ulterior la raspundere, fie pentru vandalism, fie la sedintele pe care actionari le fac, regulat, cu suporterii.

author avatar
Sebastian Stan
854 afisari

2 COMENTARII

  1. acest securist cu numele badea se pricepe in a face rau!!iata ce are dinamo in conducere:un securist si un turnator ordinar(n.badea),un excroc economic(borcea)care NU VINE IN TARA DE FRICA SA NU FIE ARESTAT(povestea cu boala este o alta excrocherie!!!)si…un „BULANGIU(poponar)in peroana lui D.SAVULESCU!!!oare cum se simt suporterii lui dinamo cind toti rid de ei !!!!!

    • vrei sa-i dai satisfactie oierului , sigur va ajunge la bulau si se va rupe singura echipa de c…t .cat o sa le mearga .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger