AcasăSPORTAzi incepe Olimpiada!

Azi incepe Olimpiada!

12 echipe se bat pentru titlul olimpic la fotbal feminin

Desi festivitatea de deschidere este programata a avea loc abia vineri, Jocurile Olimpice de la Londra incep, practic, astazi, cu prima etapa din cadrul turneului de fotbal feminin. Meciul inaugural este cel dintre Marea Britanie si Noua Zeelanda, care se va disputa de la 17.00 (ora Romaniei).

12 echipe se bat pentru titlul olimpic la fotbal feminin

Infiintata abia la inceputul acestui an si cu doar doua meciuri la activ (3-1 cu Africa de Sud si 0-0 cu Suedia), Marea Britanie ramane marea favorita a disputei de pe stadionul „Millennium” din Cardiff, desi gruparea neo-zeelandeza este mai experimentata si a incheiat pe locul al 10-lea editia precedenta, Beijing 2008.

Tot astazi, in turneul olimpic, sunt programate si celelalte meciuri din prima etapa a competitiei de fotbal feminin: Camerun – Brazilia, Japonia – Canada, Suedia – Africa de Sud, SUA – Franta si Columbia – Coreea de Nord. Maine sunt programate primele meciuri din competitia de fotbal masculin: Emiratele Arabe Unite – Uruguay, Marea Britanie – Senegal, Mexic – Coreea de Sud, Gabon – Elvetia, Belarus – Noua Zeelanda, Brazilia – Egipt, Spania – Japonia si Honduras – Maroc.

author avatar
Cristi Ionita
241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger