AcasăSPORTAvram ii ruga pe arbitri sa inapoieze spaga primita!

Avram ii ruga pe arbitri sa inapoieze spaga primita!

Vasile Avram se considera nevinovat si neaga toate acuzatiile aduse

Fostul sef al CCA l-a bagat si pe Mircea Sandu in dosarul coruptiei, afirmand in fata magistratilor de la Tribunalul Bucuresti ca stabilea brigazile la derby-uri impreuna cu presedintele FRF.

Vasile Avram se considera nevinovat si neaga toate acuzatiile aduse

Aflat sub juramant, Vasile Avram si-a dat drumul la gura, ieri, vorbind vrute si nevrut la audierea de la Tribunalul Bucuresti. Acuzat ca a luat spaga 19.000 de euro de la omul de afaceri muresean Sorin Terbea, Avram a complicat si mai mult intreaga poveste, adaugand in ecuatie si numele presedintelui Mircea Sandu: „M-am consultat cand erau derby-uri chiar si cu presedintele Federatiei, Mircea Sandu”. Trecand peste capitolul „Nasul”, fostul tusier s-a referit la coruptia din fotbalul romanesc, afirmand ca personal le-a sugerat arbitrilor sa returneze spaga primita de la conducatorii cluburilor: „Cum pot sa fiu considerat pericol pentru ordinea publica, cand eu am actionat intotdeauna pentru prevenirea faptelor de coruptie? Chiar le spuneam arbitrilor, de fiecare data, sa se fereasca si sa nu bage in seama faptul ca anumiti oameni spun ca sunt prietenii mei. Dar, de cate ori nu le-a spus «duceti-va si dati-le banii inapoi!»… Patronii din Liga 1 ajunsesera sa ma santajeze, sa ma ameninte, cu unii am ajuns sa ma bat la telefon”.

Sandu acuza jocurile politice

Mircea Sandu indeamna oamenii de fotbal sa faca publice dovezile de coruptie pe care le au

Mircea Sandu a reactionat nervos, ieri, la orice intrebare legata de Vasile Avram: „Ce, apar eu in stenograme ca am vorbit la telefon? Nu! Atunci, la revedere, gata, alt subiect! Fotbalul prezinta interes, se apropie alegerile din 2012 si vor sa puna mana pe fotbal! Nu e prima data cand se incearca asta (…). Comisiile sunt independente, fotbalul este independent”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger