AcasăRecomandariAvocatul lui Borcea si Netoiu e convins: cei doi pot iesi repede...

Avocatul lui Borcea si Netoiu e convins: cei doi pot iesi repede din inchisoare!

Doi dintre cei opt condamnati in celebrul deja dosar al transferurilor, spera sa iasa din inchisoare cat mai repede.

Cristi Borcea a primit sase ani si patru luni de inchisoare

Avocatul Florian Surghie, cel care apara drepturile fostilor actionari dinamovisti, afirma ca spera sa-i poata scoate cat mai repede din inchisoare pe Gigi Netoiu si Cristi Borcea. Miercuri, acesta a depus recurs la verdictul Curtii de Apel si acum asteapta decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie. „Exista calea de atac extraordinara a recursului in casatie, care prevede ca este admisibila cand s-au aplicat pedepse in alte limite prevazute de lege. In ceea ce-l priveste pe domnul Netoiu, lucrurile sunt de o claritate fara repros. In cazul sau, s-a aplicat o pedeapsa in alte limite prevazute de lege. Si la Cristi Borcea e la fel, la el s-a ajuns la un spor care depaseste pedeapsa principala. Nu trebuie sa mai asteptam motivatia instantei, pentru ca ceea ce sustinem noi rezulta din hotarari.

Gigi Netoiu nu-si explica de ce a fost condamnat

Daca Inalta Curte considera calea de atac admisibila, adica se vede de la distanta incalcarea legii, se suspenda executarea hotararii si obligatoriu se ia o masura preventiva: fie arestul preventiv, fie arestul la domiciu, fie controlul judiciar”, a declarat Florian Surghie, convins ca „acestea vor fi primele recursuri in casatie care vor face obiectul judecatii la Inalta Curte de Casatie si Justitie. E o premiera”.
Cristi Borcea si Gigi Netoiu au fost condamnati la inchisoare cu executare (primul sase ani si patru luni, al doilea 3 ani si patru luni), alaturi de alti sase oameni din fotbal, in „Dosarul transferurilor”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
3.197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger