AcasăRecomandariAvocatii urcati pe spinarea lui Gigi Becali

Avocatii urcati pe spinarea lui Gigi Becali

Condamnat la inchisoare cu executare in mai multe dosare penale, Gigi Becali a inceput lupta pentru eliberare cu o armata de avocati si o continua cu aparatori specializati in datul cu parerea pe la televizor.

Gigi Becali si-a pus toata increderea in avocatii Paula Iacob si Pavel Abraham

Din spatele gratiilor, acolo unde se afla inchis de aproape trei luni, finantatorul clubului Steaua Bucuresti tanjeste dupa libertate. Este dispus sa faca orice pentru a reveni langa familie, chiar sa-si lase destinul in mainile specialistilor Paula Iacob si Pavel Abraham. Doua nume grele, dar mai mult la televizor decat in salile de judecata.

 

Paula Iacob

La 81 de ani, venerabila Paula Iacob s-a remarcat la inceputul anilor ’90 aparandu-l pe Nicu Ceausescu in celebrul proces intentat de statul roman imediat dupa evenimentele din Decembrie ’89. Ferventa militanta pentru drepturile animalelor, Paula Iacob l-a reprezentat in instanta si pe patrupedul Bosquito, maidanezul care in 2006 a omorat un om de afaceri japonez, presedinte al asociatiei Koyo. Prezenta constanta pe micile ecrane, n-a ratat prilejul sa concureze „Vanghelionul”, petrecerea de Revelion data anul trecut de Paula Iacob fiind transmisa in direct de postul Romania TV; muzica, bauturi fine, distinsi invitati, discutii de salon, un tablou antagonic cu spiritul vulcanic al latifundiarului din Pipera.

 

Pavel Abraham

Chiar daca provine dintr-un mediu diferit, si despre Pavel Abraham se poate spune ca l-a dat gata pe Gigi Becali prin parerile remise la numeroasele emisiuni la care a fost invitat. Client fidel al producatorilor tv, generalul de divizie (r) face regulat naveta intre Romania TV – Antena 3 – Realitatea TV si B1 TV, unde vorbeste despre orice pana cand primeste cartonas galben din partea moderatorului. Privatizarile si anchetele DNA-ului sunt, totusi, subiectele preferate. Asadar, deocamdata, cu ei defileaza Gigi Becali in fata magistratilor, desi, cu voia dumneavoastra, pe lista ar mai putea fi trecuti si alti „avocati de studio tv”: Dumitru Pelican, Florin Condurateanu, Corina Dragotescu si, de ce nu, chiar Monica Tatoiu?!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.593 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger