AcasăSPORTAvertisment pentru jucatorii de la "U"Cluj: "Daca stati capra cu Steaua, va...

Avertisment pentru jucatorii de la „U”Cluj: „Daca stati capra cu Steaua, va rupem capul!”

Ultrasii Universitatii Cluj au stat doar 20 de minute la meciul cu Gloria

La finalul meciului cu Gloria Bistrita, suporterii Universitatii Cluj au mers la vestiare si i-au anuntat pe jucatorii „sepcilor rosii” ca razbunarea va fi crunta daca nu vor da o replica pe masura Stelei, in urmatoarea etapa de campionat.

Ultrasii Universitatii Cluj au stat doar 20 de minute la meciul cu Gloria

Fanii Univeritatii Cluj n-au avut chef sa celebreze primul succes al echipei antrenate de Cristi Dulca in actuala editie de campionat. Dupa victoria cu 1-0 in fata Gloriei Bistrita – meci pe care galeria l-a urmarit doar in primele 20 de minute – ultrasii si-au adus aminte ca, in etapa viitoare, echipa se va deplasa pe „National Arena”, pentru confruntarea cu Steaua, partida care va reprezenta, cumva, o afacere de familie pentru clanul Prodan-Reghecampf, avand in vedere ca Laurentiu antreneaza Steaua, iar Aia Maria este presedinte la „U”Cluj.

„Daca va pune naiba sa stati capra cu Steaua, va rupem capul! Trebuie sa ne demostrati ca sunteti mandri ca purtati aceste tricouri si sa nu le faceti jocul. Intram peste voi in case daca simtim ceva necurat!”, i-au amenintat suporterii pe jucatorii lui Dulca, acestia asigurandu-si fanii ca isi vor apara corect sansele la Bucuresti.

author avatar
Sebastian Stan
724 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger