AcasăSPORTAvem finala la 8+1

Avem finala la 8+1

Romania a demonstrat ca ramane un nume mare in canotaj si joi a bifat calificarea in finala de 8+1, programata pentru sambata. In schimb, echipajele feminine de dublu rame si dublu vasle (categorie usoara) au ratat prezenta in finalele intrecerilor.

Barca feminina 8+1 si-a revenit in calificari, pe care le-a incheiat pe locul 2. Astfel, echipajul format din Roxana Cogianu, Ioana Strungaru, Mihaela Petrila, Iuliana Popa, Madalina Beres, Laura Oprea, Adelina Bogus, Andreea Boghian si Daniela Druncea va intra sambata in lupta pentru medaliile olimpice.

Canotajul romanesc a avut cinci echipaje calificate la Jocurile de la Rio, numai ca celelalte rezultate s-au dovedit sub asteptari. Ionela Lehaci si Geanina Beleaga au incheiat pe locul 4 la categoria doua vasle categorie usoara, astfel ca au ratat la randul lor prezenta in Finala A. Cursa a fost mai mult decat palpitanta pe final. Echipajul din China, care se afla in fata, a pierdut controlul barcii si a fost la un pas de a iesi din culoar, dar s-a redresat la timp si a terminat in fata Romaniei. De asemenea, Laura Oprea si Madalina Beres au ratat calificarea in Finala A la dublu rame, dupa ce s-au clasat doar pe locul 4 in semifinale.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger