AcasăSPORTAvea dreptate Daea: cormoranii chiar sunt periculosi!

Avea dreptate Daea: cormoranii chiar sunt periculosi!

7 mai blestemat pentru Barcelona

E clar, Barcelonei nu ii prieste ziua de 7 mai. Cel putin, nu cand are meci in Liga Campionilor. Acum 33 de ani, Steaua ii „fura” de sub nas Cupa, iar saptamana asta Liverpool i-a aplicat o corectie pentru care, in unele state, se da pedeapsa cu executare. A fost viol pe Anfield, cu Messi, Suarez si celelalte superstaruri cocolosite in Catalunya dezbracate de hainele laudelor nemeritate. Niste englezi betivi dopati cu ADN-ul tupeului, al necunoasterii fricii si pe deasupra si fotbalisti au mictionat pe visul blau-grana. 4-0 dupa 0-3, asta inseamna sa fii smecher!

7 mai blestemat pentru Barcelona

Culmea, dupa un asemenea dezastru, te-ai fi asteptat la o reactie demna a staff-ului tehnic catalan. Valverde nu are, insa, ganduri sinucigase, mai ales ca tocmai ce a semnat un nou contract, iar clauzele trecute acolo il tin „prizonier” pe milioane de euro. Ba, mai mult, i-a anuntat pe fanii Barcelonei ca nu trebuie sa fie prea suparati, echipa promite sa dea totul pentru a cuceri …Cupa Spaniei! „Cand se intampla asta, nu exista scuze. Inca nu am avut timp sa ne gandim la multe. Suntem in situatia asta, iar antrenorul trebuie sa isi asume responsabilitatea. A fost primul esec din Liga Campionilor si suntem in afara ei. Cel mai dureros este sa se intample iar. Am patit-o anul trecut, cu Roma, nu ne asteptam si acum. Am fost foarte concentrati, dar am cazut din nou. Nu stiu cum au marcat al 4-lea gol, ne-au surprins. Nu stiu ce s-a intamplat. Presupun ca au executat rapid cornerul si nu ne-au lasat timp sa ne asezam. Cand pierzi cu 4-0 nu trebuie sa cauti scuze. Acum vom trai niste zile oribile, va trebui sa suportam consecintele. Mai avem un trofeu pentru care trebuie sa luptam, Cupa Regelui”.

La fel ca-n 2005

La Istanbul, acum 14 ani, Liverpool intorcea in repriza a doua a finalei cu AC Milan un 0-3 al italienilor inca de la pauza. Coincidenta face ca revenirea „cormoranilor” sa se produca in aceleasi minute: atunci, Gerrard si Smicer marcau pentru 1-3 si 2-3 in minutele 54 si 56, acum Wijnaldum a punctat exact in aceleasi minute!

Si, daca tot i-am pomenit, sa mai rada cineva de Petre Daea. Avea dreptate ministrul Agriculturii cand avertiza cat de periculosi pot fi cormoranii!

Klopp: „Fucking mentality giants!”

Tot ce s-a petrecut pe Anfield Road poarta amprenta lui Jurgen Klopp, extraordinarul manager al lui Liverpool. Dupa meci, nici macar neamtul nu si-a putut explica miracolul, folosind cuvinte uriase pentru victoria cu 4-0 a echipei sale. „Le-am spus baietilor inainte «e imposibil, dar pentru ca e vorba de voi, avem o sansa». Sa castigi un meci cu Barcelona e greu, dar sa o faci si fara sa iei gol?! Nu stiu cum am facut-o. Nu am nicio idee! M-am uitat in ochii baietilor si erau atat de emotionati ca nu reuseau sa rada. E o noapte speciala, incredibila. Am vazut multe partide la viata mea, dar asa ceva, niciodata! Baietii astia sunt «fucking mentality giants». Ma puteti amenda, dar nu gasesc alte cuvinte. Este tarziu si copiii sunt in pat, imi cer scuze pentru limbaj”.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger