AcasăSPORTAvantaj Halep: rusoaica Sarapova, fluierata la Roland Garros!

Avantaj Halep: rusoaica Sarapova, fluierata la Roland Garros!

Sarapova aplauda, francezii ii raspund cu fluieraturi

La primul ei joc pe zgura de la Roland Garros, campioana din 2014 a avut parte de un soc: spectatorii prezenti pe terenul central au fluierat-o si huiduit-o pe Maria Sarapova la finalul meciului cu Kaia Kanepi, spre uluiala organizatorilor!

Sarapova aplauda, francezii ii raspund cu fluieraturi

In duelul ei cu Simona Halep, rusoaica a suferit prima infrangere. Daca romanca este favorita publicului si are parte numai de aplauze la fiecare aparitie pe teren, Maria pare ca a devenit tinta preferata pentru refularea spectatorilor. A invins-o pe Kanepi in doua seturi (6-3, 6-2), dar bucuria victoriei a fost de scurta durata, asta pentru ca refuzul ei de a da un interviu la finalul jocului a starnit o reactie violenta din partea miilor de platitori din tribunele „Centralului”. Gestul spectatorilor n-a trecut observat, presa moscovita considerand ca Maria Sarapova a fost fluierata fiindca este rusoaica, iar in vestul Europei a crescut antipatia fata de natia slava.
Sarapova s-a scuzat pentru ca a plecat repede de pe teren: „Sunt ragusita din cauza unei raceli. Joc cu febra la Roland Garros, va rog sa ma intelegeti!”. Intrebata daca va renunta la turneu, rusoaica a raspuns: „Doar cand o sa fiu in sicriu am sa renunt”.

Simona, mai populara decat Hagi

Un barometru INSCOP dat publicitatii ieri releva faptul ca Nadia Comaneci ramane cea mai mare personalitate a sportului romanesc, dar Simona Halep a reusit un salt impresionant. Astfel, „personalitatea sportiva cea mai apreciata de romani” este Nadia (95,5%), insa Simona a ajuns pe locul 2, fiind apreciata de 93,8% dintre romani. Jucatoarea de tenis din Constanta este urmata de Gica Hagi, cu 90,8% aprecieri foarte bune, Ilie Nastase (82,4%), Mircea Lucescu (79,7%) si Anghel Iordanescu (71,9%).

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger