AcasăSPORTAutocarul echipei Oltchim, vandalizat noaptea trecuta la Zalau

Autocarul echipei Oltchim, vandalizat noaptea trecuta la Zalau

(foto: salajulpenet.ro)

Autocarul care le-a adus la Zalau pe fetele din echipa de handbal a Oltchimului, pentru meciul de miercuri, a fost vandalizat in cursul noptii trecute. Pana la aceasta ora nu se cunosc vinovatii.

(foto: salajulpenet.ro)

Noi probleme pentru OltchimAutocarul echipei din Ramnicu Valcea, parcat in fata hotelului in care este cazat lotul, a fost vopsit si inscriptionat initialele echipei din Zalau Totul s-a intamplat cu doar cateva ore inaintea meciului in care campioanele Romaniei la handbal urmeaza sa intalneasca echipa HC Zalau.

Presedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, banuieste ca unii fani ai echipei din Zalau sunt responsabili de cum arata, mai nou, vehiculul echipei din Ramnicu Valcea. „Noaptea, autocarul a fost vandalizat, adica vopsit pe toata partea dreapta cu vopsea rosie, cu HCZ, adica HC Zalau. Am anuntat Jandarmeria, vom suna si la Politie, nu vrem sa facem circ, dar pentru a putea revopsi autocarul avem nevoie de un proces-verbal de constatare. (…) Asta ne mai lipsea acum”,  a concluzionat Berbecaru, potrivit realitatea.net.

„Regretam incidentul, sunt niste oameni lipsiti de orice norma elementara de civilizatie. Vreau sa cred ca 99% din grupul de suporteri nu s-ar deda la asemena apucaturi. Dar ca in orice padure sunt uscaturi. E regretabil si ne disociem in totalitate de ei”, a declarat Gheorghe Tadici, antreorul HC Zalau, in direct la RealitateaTV.

In ciuda problemelor financiare si, mai nou, cu autocarul vandalizat, echipa Oltchimului merge mai departe. Fetele de la  HC Zalau si Oltchim Ramnicu Valcea intra pe teren, miercuri, de la ora 18:00.

272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger