AcasăSPORTAustralienii nu se lasă: Djokovic, amenințat cu 12 luni de închisoare! Ce...

Australienii nu se lasă: Djokovic, amenințat cu 12 luni de închisoare! Ce s-a întâmplat

novak djokovicAustralienii nu se lasă: Djokovic, amenințat cu 12 luni de închisoare! Ce s-a întâmplat

Novak Djokovic se află în pericol să nu joace la Australian Open, chiar dacă a câștigat procesul cu autoritățile italiene în privința vizei și a început deja să se antreneze.

Ministrul imigrării din Australia va decide dacă îi va anula viza jucătorului sârb, iar statul australian pare că nu e dispus să încheie disputa în favoarea sportivului. O decizie în acest sens este așteptată în cursul zilei de marți, 11 ianuarie.

Un avocat specializat în imigrări a anunțat că viza lui Novak Djokovic va fi anulată de către Guvernul Australiei, în ciuda deciziei instanței federale.

Atât The Age, cât și The Guardian anunță că Djokovic e suspectat că a mințit în formularul de intrare în Australia. În acea declarație, sârbul a bifat că nu a călătorit cu 14 zile înainte de sosirea la Melbourne, lucru care ar fi fals. Sârbul s-ar fi aflat la Belgrad în perioada în care susține că a avut COVID-19, acolo petrecându-și și Crăciunul. Ulterior, ar fi zburat în Spania, lucru pe care l-a uitat în declarația completată.

A mințit în formularul de intrare în Australia

O astfel de minciună în formularul completat la sosirea în Australia „e o serioasă ofensă. Oricine completează cu bună știință greșit e pasibil de o pedeapsă civilă pentru fals în declarații și poate sta după gratii până la 12 luni”, după cum se arată în regulile de intrare în Australia.

Situația lui Novak Djokovic este așadar incertă. Jucătorul de 34 de ani nu știe deocamdată dacă va putea participa la Australian Open, turneu care se desfășoară în perioada 17-30 ianuarie.

author avatar
Andreea Vlad
1.250 afisari

16 COMENTARII

  1. Ma, da mai scutiti-ne cu stirile despre acest sportiv (bun, nu zic nu), dar ni s-a acrit de cand o tot intindeti cu lalaiala. O tara, nu vrea sa-l primeasca, ca pe multi altii, de fapt si e dreptul ei, e hotararea ei. Ce daca te numesti nu stiu cum sau Ionescu, Popescu etc. Ai doua perechi de …oaie ??? Nuuuu??? Atunci respecta legile statului respectiv. Zau, lasati-ne. Avem grijile noastre nu vrem sa le purtam si pe ale altora.

    • @ag0,013 neuroni,
      Sperăm ca și tu să te bucuri de „binefacerile” legilor unui stat ca Australia. Sau China ori Coreea de Nord.

      • N-ai priceput nimic, ca de altfel in mai toate interventiile tale, dar, lasa nu conteaza…vorba lui I.H.Radulescu ( daca vi-l amintiti cumva), ”scrieti, baieti, numai scrieti !”

        • asa sunt cei care iti infig cutitul in spate, nu zic nimic, zambesc frumos si ti-o trag apoi; si mai au si indrazneala sa zica „scrieti” (adica ei nu scriu ci ti-o fac, de nu mai poti sa rasufli)

  2. Îți dai seama, ca neomarxismul globalist satanic va încerca să, l infiereze cu o mânie proletara

  3. Șmecheria balcanică în actiune: Las’ că merge și așa. Indiferent de acțiunea sau inactiunea australienilor, de acum înainte, de când falsul in declarații e dovedit, credibilitatea sârbului e definitiv compromisă. Iar autoritățile australiene au un caz clar. Rămâne de văzut cine joacă mingea, că oricum sârbul e depășit.

    • Dar ce bocesti asa cu fervoare cominternista fatalaule ? Nu mai poti tu de grija „otoritatilor” pedofil-sodomist-austroloce…

  4. PLINA LUMEA DE IDIOTI UTILI…PENTRU CA ESTE ANTIVACCINIST, CRESTIN ORTODOX SI MARTURISITOR AL CREDINTEI ASTA ESTE ACUM MISIUNEA CELOR CARE SUNT CURAJOSI SI CRESTINI. AIA PE CARE MAMA LOR I-A KKAT CA PE NISTE NIMICURI FARA DUMNEZEU NU AU CUM SA PRICEAPA NIMIC…VORBITI DE HALEP, CA S-A PECETLUIT CU INTEPAREA, ESTE SOTIE DE-A TREIA, SI EA E CAMPIOANA..DAR CALITATEA EI SPIRITUALA ESTE ACEEASI CU NOLE? NU…ASA CA PRICEPEREA VIETII DE ACUM NU E LA INTELEPCIUNEA ORICUI…NOVAK ESTE UN SIMBOL AL REZISTENTEI CRESTINULUI IN FATA SATANEI…VOI VACCINATII CARE VA DORITI MALL SI CAFENEA..INTEPATI-VA..IEFTIN SI PROST DUHUL VOSTRU = VACCINAREA PE 2 MICI CU MUSTAR= ACELASI PRET.

  5. Sa-i spuneti si fostui presedente,turnator de profesie dovedit,chestiunea cu falsul in declaratii.DNA-ul nostu doarme,se trezeste cand nu trebuie,si numai cand e fluierat ca trebuie sa aresteza pe cineva care deranjeza!Apropo….ce mai face hoata de voturi USER-ista de la sector unu Bucurestu??Am auzit ca o duce bine mersi!Or fi adormit oare toti fluericii????

  6. Normal ca o duce bine madam D’armand,doar face parte din partidul:,,O Romanie fara hotie”.Biata tara ce-ai ajuns!!!!!

  7. & Au împuțit ăștia cu diareea lor politică toată societatea , de nu mai poți da la gioale vreunuia într-un meci de fotbal că e interpretat ca gest politic și atac împotriva democrației, ?

  8. Falsul ca falsul dar daca a fost testat si era negativ, pe cine dracu infecta?
    Iar daca fluturi green cardul dar esti netestat si, Doamne fereste, esti si infectat e totul ok…

  9. Toti prostanacii media ati shupt mentosanu Novak mai repede decat suje AnaMaria maciulia la Alexa.
    In loc sa dati imagini cu castigatoarea multicampioana Simonica voi dati cu posedatu. Pai daca nu are analizele cu el?
    Pana nici aia la Diji nu au aratat cupa sau bumerang ce era. Sa ma pupati in cur dar in ordine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger