AcasăSPORTAustralian Open 2022, doar pentru jucătorii VACCINAȚI! Organizatorii turneului sunt fermi

Australian Open 2022, doar pentru jucătorii VACCINAȚI! Organizatorii turneului sunt fermi

Jucătorii nevaccinați împotriva noului coronavirus nu vor putea participa la Australian Open, primul Grand Slam din 2022, a declarat Craig Tiley, directorul turneului, potrivit BBC.

În ultimele luni a existat o confuzie în legătură cu această problemă, cu declarații contradictorii din partea unor politicieni australieni importanți. Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP și campion en-titre al competiției de la Melbourne, a refuzat să precizeze dacă este sau nu vaccinat împotriva Covid-19.

Tiley a confirmat că turneul, care se va desfășura în perioada 17-30 ianuarie la Melbourne, se va disputa cu public la capacitate maximă.

„Cea mai mare veste e că vom putea găzdui arene umplute la capacitate de 100%. Rafael Nadal, Serena Williams și Naomi Osaka vor fi aici, iar lista continuă. Intenția noastră e să aducem Australia laolaltă. Ne așteptăm ca Novak Djokovic să vină. El a spus că tema vaccinării e privată pentru el, dar ne-a spus întotdeauna că Australian Open e evenimentul care îl împinge mai departe. El știe că va trebui să fie vaccinat pentru a putea juca. Ne-ar plăcea să îl avem aici”, a declarat Craig Tiley, directorul turneului de la Melbourne.

Participarea lui Novak Djokovic, campionul en-titre, sub semnul întrebării

Ultimele cifre arată că 80 dintre primii 100 de jucători masculini sunt vaccinați împotriva Covid-19. Asociația de tenis feminin (WTA) nu a furnizat încă procentul de vaccinare în rândul jucătoarelor sale. Consiliul WTA a trimis o scrisoare jucătoarelor în luna octombrie, în care a declarat că i s-a spus că toate sportivele vor putea călători la Melbourne. În scrisoare se preciza, de asemenea, că toate jucătoarele, indiferent de statutul de vaccinare, vor trebui să prezinte dovada unui test negativ în termen de 72 de ore de la plecare.

Cu toate acestea, Daniel Andrews, premierul statului Victoria, a declarat în octombrie că nu crede că un jucător de tenis nevaccinat va primi o viză pentru a intra în Australia.

Australia a avut unele dintre cele mai stricte restricții de călătorie și circulație în timpul pandemiei. Jucătorii și oficialii care au călătorit pentru turneul din 2021 au fost nevoiți să treacă printr-o perioadă de carantină de 14 zile la sosirea în Australia. Unora nu li s-a permis să-și părăsească camerele după ce au fost detectate cazuri de coronavirus în zborurile lor, ceea ce i-a determinat să desfășoare antrenamente improvizate în camerele lor.

author avatar
Andreea Vlad
301 afisari

2 COMENTARII

  1. Asa spera sa mai castige si unul de-al lor .Astia sunt mai rai decat Hitler.La Olimpiada de la Berlin din 1936,de voie ,de nevoie ,a acceptat sportivi de culoare.De fapt uitam ca Hitler a omorat vreo 30 de milioane de oameni doar in Europa,imperiul din care se trag acesti nemernici ,a ucis si deportat sute de milioane de oameni in toata lumea.Adevaratii nazisti cred ca trebuie cautati in statul cu drapel care are crucea taiata pe in diagonala.

  2. Australian Open trebuie sa devina un turneu oarecare, de duzina, asa cume si penitenciarul colonie de Australia acum, de intrat mai intrii cumva, dar nu prea mai poti sa iesi !! Ha ha ha 🙂 Bai sarbule, da-le cate un cap in gura la toti organizatorii nazisti de acolo, si daca mai si maraie, noi zicem ca e bine chiar si sa ii impusti in cap, ca doar iti permiti, bai Djokovici, nimeni nu se va atinge de tine, ca doar ai si tu destule relatii la miliardarii aia mari care conduc elita globalista, dar vezi pe unde mai umblii, ca astia acum chiar vreau sa scape de tine, de tot, daca intelegi sa citesti inte randuri, deja ti-au transmis ca o sa ai un mic accident moratl in 2022 !! Bai australienilor de cobai docili si dresati, sa o luati cu totii in mana, ca o meritati !! Arbidol Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...