AcasăSPORTAustralia i-a anulat viza lui Djokovic. Nole poate fi deportat

Australia i-a anulat viza lui Djokovic. Nole poate fi deportat

Ministrul australian al Imigrării, Alex Hawke, a anulat, vineri, 14 ianuarie, viza australiană lui Novak Djokovic. 

În declarația sa prin care a anunțat anularea vizei sârbului, Alex Hawke a spus: „Astăzi mi-am exercitat puterea în cadrul secțiunii 133C(3) a Legii Migrației pentru a anula viza deținută de domnul Novak Djokovic pe baza motivelor de sănătate și ordine și că este în interesul publicului pentru a face acest lucru”.

UPDATE: Viza 4013, asul din mânecă?

Potrivit jurnaliștilor sârbi de la Blic Sport, Djokovic poate cere un alt tip de viză și să aibă success în acest demers

„Există o variantă ca cel mai bun tenismen din lume să rămână în Australia. Politica australiană de imigrare are ca opțiune diferite tipuri de vize, cu accent pe cea înregistrată sub codul «Public Interest 4013». Viza cu codul 4013 presupune o perioadă de trei ani de scutire de la interdicție în cazul în care viza este revocată. Ea permite șederea în continuare, cu condiția îndeplinirii anumitor criterii. Unele sunt legate direct de Djokovic, altele de speța în care ministrul imigrării va lua o decizie în privința sârbului. Una dintre chestiuni vizează informațiile incorecte apărute în cererea de viză, adică chiar cazul lui Djokovic”, notează Eurosport.

Avocații lui Nole pregătesc recursul

În aceste condiții liderul ATP va trebui să părăsească Australia în trermen de câteva ore, participarea sa la Australian Open 2022, turneul de Grand Slam programat între 17 și 30 ianuarie, fiind asfel foarte puțin probabilă.

În urma acestei decizii, Novak Djokovic are interdicție de a intra în Australia timp de trei ani.

Există excepții acordate „în anumite circumstanțe”, iar vedeta tenisului cu siguranță că va face apel la decizie, mai scrie publicația britanică.

Există excepții acordate „în anumite circumstanțe”, iar vedeta tenisului cu siguranță că va face apel la decizie. De altfel,  presa australiană a anunșțat că avocații lui Nole au pregătit recursul, astfel încât liderul mondial să aibă timpul necesar pentru ca în cazul unui rezultat favorabil să poată juca la Australian Open (17-30 ianuarie).

 

 

author avatar
Tudor Borcea
583 afisari

9 COMENTARII

  1. Concluzie logica a unui caz-școală: „Așa nu”! Bâlbâielile balcanice cu uite testul – nu-i testul se încheie. E urmărit în paralel și în țara sa natală, și în Spania, pentru declarații false. Contestarea probabilă va adânci mocirla în care sârbul s-a manevrat singur, prin propriile declarații, făcute la mișto. A primit ce merită.

  2. o hotarire judecatoreasca anulata de una politica , adica definitia dictaturii , Stalin redivivus ! Djokovici va reveni spectaculos , pentru ca adevarul iese la iveala mereu .

  3. Daca prin asta s-ar opri pandemia as fi fost de acord, dar totul este despre vaccin si mai si intareste teoria conspiratiei.

  4. De ce s-o fi expus in halul asta? El nu trebuie sa respecte regulile? Trebuia sa stea frumusel acasa si sa-si vada de treaba. Asa ce a rezolvat? S-a facut de ras.

    • te-ai facu tu de ras ca esti esti o satanista userista proasta . si nu ai inteles mai nimic . a patit cineva ceva de pe urma lui novak ? pentru ce hartuirea asta mai ales ca judecatorii au decis ca are dreptate si a venit un politruc si a intors totul . s-au facut de ras australienii ! voi neomarxistii care stati cu regulile in gura toata ziua , ar trebui sa stiti ca nici cei din 89 care au iesit in strada nu au respectat regulile si cei care au tras cu tunul in tarani in 907 au respectat regulile .postac usr marxist ce esti .

  5. Chestiunea e simplă. A mințit în declarații. A mințit cu testarea, a mințit cu carantina, a mințit la deplasarea în Spania și, în fine, a mințit la completarea chestionarului de întrarea în țară (chiar dacă l-a completat un negrișor, tot el l-a semnat). Așa și-a așternut, așa doarme! Păcat că s-a dat în stambă, cu explicații idioate, de doi bani, care poate merg la el acasă…

  6. sarbul, cu resedinta fiscala in alta parte din ce a mai ramas din federatia tito, a fost oprit sa joace pe taramul insular al vechilor ocnasi din coplonii. de departe, sportul alb numit tenis de camp este cel mai murdar joc iar daca ar avea demnitate ar lasa dracului avicatii lu peste prajit din oceanul inconjurator si remite toate cele noua trofee, sa se spele pe cap aceasta gasca politica, pe acesti conflictuali din politica externa a minimei corectitudini. jenanta tara, acest continent si jocurile lor politice. va castiga brunetul iberic, cine se mai uita 1

  7. Bai Novaxx, da-le la nazistii aia din Australia cate 1 pwula mare in gura in fiecare zi cat mai stai pe acolo, la australopitecii aia retardati de la prea multe vaxxinari in cap !! Ha ha ha 🙂 Bai, sarbul asta si avocatiilui de milioane de dolari chiar stie cum sa isi bata joc de tot sitemul acela fascist dement de la austalopiteci, bravo lui ca stie cum sa faca din rahat bici !! Felicitari Novaxx, tu o sa fii unul din urmatorii presedinti ai Serbiei, la fel cuma ajuns si Roger Milla in Camerun !! Nu te lasa, bai sarbule, da-le felictari in gura la dementii aia paduchiosi, ca merita !! Sieg Heil, Sieg Heil, Novaxx Djokovici Macht Australia Frei 🙂 hai cu urmatoarea faza a cirkului Metalo-Globus 🙂 Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger