AcasăSPORTAur si bronz pentru Romania, la Cupa Mondiala de judo

Aur si bronz pentru Romania, la Cupa Mondiala de judo

(foto: emaramures.ro)

Reusite demne de lauda pentru sportivii romani la Cupa Mondiala de judo, ce s-a disputat vineri si sambata la Jeju, Coreea de Sud. Andreea Chitu a castigat medalia de aur la categoria 52 de kilograme, in vreme ce Vladut Simionescu a obtinut bronzul, la categoria plus 100 de kilograme.

(foto: emaramures.ro)

Andreea Chitu a castigat medalia de aur la categoria 52 de kilograme, informeaza Mediafax. Dupa ce le-a invins pe japoneza Miharu Kuroki, respectiv pe sportiva coreeana Mi Ri Kim, in cadrul grupei C a competitiei, Chitu a ajuns in semifinale. Romanca a depasit-o apoi pe nipona Nodoka Tanimoto, iar in ultimul act al competitiei a invins-o pe Ai Shishime (Japonia).

Vladut Simionescu a castigat medalia de bronz la categoria plus 100 de kilograme. Simionescu i-a depasi, in grupa C, pe filipinezul Tomohiko Hoshina si pe coreeanul Jung Hoon Kim. Din pacate, in semifinale, Simionescu a pierdut lupta cu francezul Matthieu Thorel, ceea ce a dus ca, la incheierea competitiei, sa obtina locul trei si medalia de bronz.

321 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger