AcasăRecomandariAugust de foc pentru Halep: doua turnee Premier si un Grand Slam!

August de foc pentru Halep: doua turnee Premier si un Grand Slam!

Dupa un Wimbledon complet ratat, cu eliminare inca din primul tur, Simona Halep s-a rupt complet de lumea tenisului, luandu-si vacanta o luna intreaga.

Halep, pregatita sa faca fata provocarilor de luna viitoare

Romanca va reveni in circuit pe 10 august, cand incepe turneul de la Toronto (Rogers Cup), intrecere de categorie Premier 5. Joi, organizatorii Connecticut Open au anuntat ca Halep este principala favorita a competitiei desfasurate la New Haven, intre 23 si 29 august. Campioana acolo in 2013, Simona nu are, totusi, multe puncte de aparat, deoarece anul trecut a iesit din turul 2, fiind invinsa de slovaca Magdalena Rybarikova (2-6, 6-4, 3-6). Din Top 10 WTA, doar Petra Kvitova (locul 5) va mai participa la New Haven, cehoaica fiind si castigatoarea editiei de anul trecut. Alte sase jucatoare puternice care au acceptat sa joace la Connecticut Open sunt Ekaterina Makarova (locul 11), Karolina Pliskova (locul 12), Timea Bacsinsky (locul 14), Elina Svitolina (locul 17) si Madison Keys (locul 18).
Imediat dupa New Haven va incepe US Open, ultimul Grand Slam al anului. Simona Halep este cap de serie numarul 3 la puternicul turneu de la New York, programat intre 31 august si 13 septembrie.

Serena Williams, desemnata cea mai buna jucatoare a lumii

Gala Premiilor ESPY (oferite anual de canalul tv ESPN) a desemnat-o pe Serena Williams (foto) cea mai valoroasa jucatoare de tenis a lumii in 2015. Americanca le-a devansat in ancheta pe Simona Halep, Maria Sarapova si Petra Kvitova. Este cel de-al saptelea trofeu ESPY cucerit in cariera de Serena Williams, care n-a putut fi prezenta la festivitatea de la Los Angeles, ea participand in aceste zile la turneul suedez de la Bastad.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
357 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger