AcasăSPORTMitica il ameninta pe Mititelu cu puscaria

Mitica il ameninta pe Mititelu cu puscaria

Mititelu se viseaza Che Guevara al fotbalului romanesc

DNA continua sa-si bage nasul in fotbal. Acum, ancheteaza dezafilierea Universitatii Craiova. Dupa Dragomir, si Mircea Sandu este asteptat pentru explicatii.

Mititelu se viseaza Che Guevara al fotbalului romanesc

Presedintele LPF a fost audiat, ieri, in urma unei plangeri facute de Adrian Mititelu. Dumitru Dragomir s-a prezentat in fata procurorilor la ora 11.00, iar dupa aproximativ doua ceasuri a declarat presei: „Va zic si voua ce le-am spus procurorilor: Mititelu nu intelege faptul ca membrii Comitetului Executiv al FRF doar au pus in aplicare deciziile comisiilor independente. Ce treaba au, domne, presedintele FRF si cel al Ligii?! De ce nu s-a adresat Mititelu inainte la TAS si s-a dus direct in instanta civila?! Uitati-va ce se intimpla cu FC Sion in Elvetia,  UEFA nici nu baga in seama hotararile instantelor civile”.

Dragomir a votat pentru dezafilierea Universitatii Craiova

Culmea, seful LPF il ameninta si el pe Mititelu: „Garda Financiara va ancheta modul prin care Mititelu a indus in eroare FRF pentru a otine fraudulos licenta de club profesionist, obtinand, astfel, peste 1,5 milioane de euro din drepturile TV. Dupa ce acest raport va fi finalizat, pe Mititelu il asteapta ani multi de puscarie”. FRF a anuntat, la 20 iulie, ca Universitatea Craiova a incalcat grav legile interne, astfel ca gruparea „alb-albastra” a fost dezafiliata.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
489 afisari

2 COMENTARII

  1. Cei care ati scris articolul dece nu va pronuntati in nici un fel,scrieti ce spune besmeticul de Dragomir,pai ce comisiile hotarasc in tara asta,atunci dece s-a spus ca ad.generala trebuie sa aprobe.Un lucru e cert in tara la noi ce e in fotbal se potriveste zicala Tara fara stapani.Si numai asa se pot imbogatii Sandu si Dragomir,ei taie si spanzura in afara legi si pe ei nui judeca nimeni,dealtfel Dragomir a spus ca ei sunt stat in stat si de aceia merge fotbalul asa bine.

  2. Nu stiu cine se viseaza Mititelu,dar ar fi foarte tare ca dupa ce l-am hulit toti (mai ales fanii Craiovei)sa se dovedeasca ca el a avut dreptate. Ar fi superb!!! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger