AcasăSPORTAu vrut sa-l ia in probe pe golgheterul Romaniei

Au vrut sa-l ia in probe pe golgheterul Romaniei

Keseru va pierde contactul cu echipa nationala prin transferul in Qatar

Transferul definitiv al stelistului Claudiu Keseru la gruparea Al Gharafa a fost la un pas sa se transforme intr-un imprumut pe sase luni. Numai insistenta cu care campioana Romaniei a refuzat aceasta varianta i-a convins pe oficialii clubului din Qatar sa-l cumpere.

Keseru va pierde contactul cu echipa nationala prin transferul in Qatar

Pe locul 7 in clasamentul primei ligi, Al Gharafa s-a razgandit la scurt timp dupa ce acceptase (luni seara) sa plateasca 2,7 milioane de euro pentru transferul imediat al internationalului roman. Din ce a scris presa araba, qatarezii au fost atenti la problemele pe care le-a avut Al Hilal cu Laurentiu Reghecampf si Mihai Pintilii – dati afara dupa nici macar un an. Ca sa evite un scenariu asemanator, Al Gharafa l-a cerut doar imprumut pe Keseru, pentru un „mizilic” de 500.000 de euro; daca pana la finalul sezonului Claudiu ar fi dat randamentul scontat, atunci echipa lui Marcos Bakita urma sa mai plateasca inca 1,5 milioane de euro. Scosi din sarite de tupeul arabilor, stelistii au amenintat cu ruperea intelegerii, moment in care cei de la Al Gharafa s-au convins ca doar daca scot 2,7 milioane de euro pot sa-l vada pe golgheterul Romaniei jucand pentru ei.
„O sa merg acolo sa fac vizita medicala, sa discut cu oamenii. Nu m-a sfatuit nimeni nimic, doar nea Vali (n.n. – Valeriu Argaseala, presedintele FC Steaua) m-a instiintat si am inceput sa discutam”, a declarat Claudiu Keseru pe Aeroportul „Henri Coanda”, la plecarea din Romania. In Qatar, cel mai bun marcator din Liga 1 (12 reusite) va avea un salariu anual de 2,1 milioane de euro!

Boloni: „N-a avut loc la o echipa fruntasa din Vest”

Antrenor in Qatar, la Al Khor, fostul selectioner Ladislau Boloni (foto) afirma ca Steaua a procedat ca un club profesionist in cazul lui Claudiu Keseru: „Cred ca Steaua a trecut o proba de maturitate, a facut ceea ce trebuie sa faca un club in aceasta situatie. Keseru s-a intors in Romania pentru ca nu avea loc la o echipa fruntasa din Vest. Vine la o echipa din Qatar, unde fotbalul nu este mai prejos decat cel din Liga 1”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger