AcasăSPORTAu vrut sa bata o femeie intr-o benzinarie!

Au vrut sa bata o femeie intr-o benzinarie!

Floricel "Butoane" este banuit a fi autorul crimei din clubul "Emotionne"

In urma cu doi ani, Ionut Adrian Tanasoaia a fost protagonistul unui episod violent petrecut intr-o statie „Petrom”, cand a-ncercat sa calce-n picioare o tanara de 20 de ani.

Floricel "Butoane" este banuit a fi autorul crimei din clubul "Emotionne"

Cu toate ca, pana la momentul incidentului cu baschetbalistul Hardy Chauncey, „Gypsy” defila prin Giurgiu cu un cazier curat, Ionut Tanasoaia „se bucura” de reputatia de a fi terorizat orasul de la Dunare in calitate de prieten al lui Florin Grecu, zis „Floricel”, fiul mijlociu al lui Octavian Grecu, liderul clanului „Butoane”. De teama, localnicii se feresc sa vorbeasca, insa o persoana a fost dispusa sa ne relateze, sub protectia anonimatului, un incident petrecut in urma cu aproximativ doi ani, care i-a avut protagonisti pe „Gypsy” si „Floricel”. Cei doi au incercat sa bata o tanara pe nume Carmen (20 de ani la momentul respectiv), in urma unui conflict spontan izbucnit in incinta unei benzinarii „Petrom” de pe strada Bucuresti din Giurgiu. Amenintata, fata a iesit in fuga din benzinarie si, de frica, s-a refugiat in masina unui barbat, care lasase cheia in contact. Speriata de ce i-ar putea face Tanasoaie si Florin Grecu, care venisera dupa ea, fata s-a baricadat in autoturism, starnind si mai tare furia atacatorilor ei. De nervi ca nu pot pune mana pe Carmen, interlopii au inceput sa loveasca Opel-ul, luandu-l apoi in primire pe proprietarul masinii, inainte de a parasi furiosi benzinaria. Potrivit unor surse neoficiale, barbatul batut fara nicio vina a fost chemat de cei doi cateva zile mai tarziu pentru a primi bani in contul stricaciunilor provocate masinii.

Localnicii cred ca „Floricel” l-a omorat pe Hardy

Si astazi, la patru zile de la incident, localnicii sunt convinsi ca cel care i-a dat lovitura decisiva lui Hardy nu ar fi „Gypsy”, ci „Floricel”! Giurgiuvenii susotesc chiar ca fiul mijlociu al lui „Butoane” ar fi plecat, deja, din tara, punandu-se la adapost in strainatate. Daca ar fi sa dam crezare zvonurilor care circula prin oras, Ionut Tanasoaia ar fi fost convins de Octavian Grecu sa ia fapta asupra lui. Astfel s-ar explica si asistenta juridica puternica de care se bucura Tanasoaia, avocatul sau fiind Emil Vuca, important lider in organizatia PSD Giurgiu, acum consilier local si membru „Rotary Club”.

De ce i se spune „Butoane” lui Grecu

Explicatia pentru aceasta porecla se regaseste in trecutul interlopului Octavian Grecu. Inainte sa devina un lider temut al crimei organizate din sudul Romaniei, Grecu lucra la o fabrica de facut saltele si singura lui treaba era sa monteze „butoane” respectivelor saltele. Strigat mai mereu de colegi „bai, Butoane!”, Octavian Grecu s-a pricopsit pentru totdeauna cu aceasta porecla.

S-a intalnit primarul Iliescu, luni noapte, cu interlopul „Butoane”?

Lucian Iliescu, acuzat ca este un apropiat al clanului "Butoane"

Jurnalistii saptamanalului „Giurgiu news” au lansat, ieri, informatia ca edilul Lucian Iliescu s-ar fi intalnit, in noaptea de luni spre marti, cu interlopul Octavian Grecu, mai cunoscut dupa porecla „Butoane”. Intrevederea ar fi avut loc in satul giurgiuvean Vieru, la cabana  liberalului Stefan Gadea, primar al comunei Putineiu. Se zvoneste ca „Butoane” ar fi vrut sa se asigure ca numele sau nu va mai fi implicat in scandalul uciderii baschetbalistului american Chauncey Hardy, desi el este nasul lui Ionut Adrian Tanasoaia. Pe de alta parte, locuitorii din Giurgiu vorbesc pe la colturi despre ajutorul (si financiar!) pe care Grecu i l-ar fi dat la alegerile precedente lui Lucian Iliescu pentru ca acesta sa castige fotoliul de primar.

Adio, Chauncey, la Arena de Baschet

Carmen Tocala

Presedintele FRB a declarat ca abia dupa intocmirea actelor de repatriere a fostului baschetbalist se vor sti ceremoniile care pot fi facute in Romania. „Momentan ne ocupam de acte, abia dupa aceea vom vedea care este protocolul si cand va fi dus sicriul lui Hardy la Arena de Baschet”, a declarat Carmen Tocala. Ieri dimineata, intr-o conferinta de presa, edilul Giurgiului, Lucian Iliescu, s-a grabit sa afirme ca trupul lui Chauncey Hardy va fi adus la Complexul „Lia Manoliu”, spunand ca s-a luat legatura si cu familia sportivului. Potrivit spuselor lui Iliescu, sicriul va mai fi tinut in tara cel mult trei zile, apoi va fi repatriat in State, acolo unde vor merge si doi reprezentanti ai CSS Giurgiu, antrenorul echipei si un jucator.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.449 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger