AcasăSPORTAu "furat" amicalul lui Dinamo cu Sahtior

Au „furat” amicalul lui Dinamo cu Sahtior

Fosta detinatoare a Cupei UEFA vine cu tot ce are mai bun in Romania

In locul unui meci test cu trupa italianului Dario Bonetti, Mircea Lucescu a preferat cate o partida de verificare impotriva echipelor antrenate de doua dintre febletile sale: Mircea Rednic si Ovidiu Sabau.

Fosta detinatoare a Cupei UEFA vine cu tot ce are mai bun in Romania

Dupa amicalul cu FC Barcelona, presedintele dinamovistilor, Nicolae Badea, a anuntat perfectarea unui nou meci amical de cinci stele, cu Sahtiorul lui Lucescu. Insa, cu cateva zile inainte de disputarea acestuia, „Il Luce” a anuntat ca nu va mai juca cu Dinamo, dar a perfectat doua amicale in Romania, cu Petrolul si Rapid.

Lucescu a preferat dueluri cu doi dintre elevii sai preferati, Mircea Rednic si Ioan Ovidiu Sabau, in dauna unei confruntari cu echipa de suflet, Dinamo. Astfel, Sahtior va intalni Petrolul, pe 7 septembrie, pe arena „Ilie Oana”, iar doua zile mai tarziu va veni in Giulesti, pentru partida cu Rapid.

Totusi, fostul antrenor din Stefan cel Mare a adimis ca in urmatoarea pauza competitionala va juca un amical si cu Dinamo, in luna octombrie, la Iasi, in cadrul unui triunghiular la care va mai participa si Poli Iasi. Mircea Lucescu a anuntat ca va aduce in Romania cel mai bun lot avut la dispozitie, exceptand jucatorii convocati la echipele nationale, weekendul viitor avand loc debutul preliminariilor CM 2014.

author avatar
Sebastian Stan
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger