AcasăSPORTAu fraudat Liga 1 pentru 4 milioane de euro!

Au fraudat Liga 1 pentru 4 milioane de euro!

Florin Prunea este foc si para pe conducatorii fotbalului romanesc

Chiar daca CSMS Iasi merge brici in 2015 (trei victorii din tot atatea meciuri, niciun gol primit!), presedintele moldovenilor, Florin Prunea, tot pus pe scandal ramane.

Florin Prunea este foc si para pe conducatorii fotbalului romanesc

Mai vechiul sau of – cluburile aflate in insolventa – l-a impins sa iasa la atac si dupa partida de la Ploeisti (2-0 pe terenul Petrolului). Prunea a inceput cu Federatia Romana de Fotbal si a terminat cu Liga Profesionista, ambele foruri fiind considerate vinovate de starea in care se afla campionatul intern. Convins ca nu se urmareste binele fotbalului, ba, din contra, fostul international sustine ca decidentii de la FRF si LPF au fraudat in mod intentionat Liga 1!
„La CSM Iasi nu sunt probleme financiare. Baietii si-au primit banii pentru victoria cu Medias chiar inainte sa plecam spre Ploiesti. Suntem cu primele de joc la zi, nu avem probleme. Respectam competitia, criteriul financiar, dar, din pacate, sunt altii care nu respecta aceste chestiuni si fraudeaza competitia”, a rabufnit Florin Prunea dupa meciul de pe „Ilie Oana”. Rugat sa detalieze subiectul, oficialul din Copou a explicat: „De ce UEFA nu primeste echipele romanesti in cupele europene? Noi, cei de la CSMS Iasi, am fost dezafiliati cand am intrat in insolventa. Ne-am intors, ne-am vazut de treaba, am cladit un club curat, platim cat putem, dar respectam competitia. De ce s-a schimbat manualul de licentiere in timpul competitiei? Unde ati mai pomenit asa ceva? Ce le spui acum celor de la Craiova, de la Timisoara, de la Bistrita? In ce tara traim? Inseamna ca sunt alte interese si mergem mai departe in mocirla care va avea un capat, pentru ca nu se mai poate continua asa”.

Play-off si play-out, din interes

In opinia lui Prunea, viitorul sezon va insemna mentinerea haosului in fotbalul romanesc. Presedintele Iasului nu crede ca Liga 1 avea nevoie de un sistem cu play-off si play-out, dimpotriva: „De ce s-a facut sistemul cu play-off si cu play-out daca cele de acolo nu vor avea drept sa joace in Europa? Doar ca sa luam banii din drepturile de televiziune, va spun eu! Sa luam un exemplu. Daca Petrolul castiga campionatul, in ce competitie joaca? Sunt patru milioane de euro pentru campioana. Asta este tot ce-i intereseaza, sa ia banii si la revedere competitia, care va fi fraudata in Europa!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger