AcasăSPORTAu facut in sorturi iute ca Otelul!

Au facut in sorturi iute ca Otelul!

Elvetienii au fost mai mereu primii la balon

Otelul a inregistrat, marti seara, a cincea infrangere consecutiva in UEFA Champions League, gruparea antrenata de Dorinel Munteanu patand, practic, imaginea campionatului romanesc in lume.

Elvetienii au fost mai mereu primii la balon

Paradoxal, desi este cea mai slaba ambasadoare a Ligii 1 din istoria participarilor romanesti in grupele UCL, formatia galateana a pierdut onorabil ambele manse cu FC Basel (1-2 in deplasare si 2-3 la Bucuresti). La fel stau lucrurile si in cazul disputelor cu Manchester United (0-2 pe „National Arena” si 0-2 pe „Old Trafford”) ori a duelului cu Benfica Lisabona (0-1 pe teren propriu).

Giurgiu (in albastru) a inscris primul gol al galatenilor

Pentru Otelul, aventura in Europa se va incheia pe 7 decembrie, la Lisabona, cand doar o minune ar face ca moldovenii sa depaseasca o echipa precum Benfica, lider in grupa C. Un succes n-ar conta decat la impresia artistica si, evident, la capitolul financiar, Otelul aflandu-se pe zero si in privinta bonusurilor de rezultate acordate de UEFA.

Pana si Steaua a luat un punct!

Streller (in alb) a trecut deseori de fundasii Otelului

In momentul de fata, cu o etapa inainte de finalul fazei grupelor UCL – editia 2011-2012 – sunt doar trei echipe cu infrangeri pe linie: Otelul Galati, CF Villarreal si Dinamo Zagreb, moldovenii punctand mai bine – daca se poate spune asa – la golaveraj (3-10). Potrivit unui studiu realizat de gsp.ro, Otelul Galati este a 9-a formatie din istoria competitiei care va incheia parcursul grupelor fara niciun punct. Precedentele contraperformante au fost stabilite de MFK Kosice (sezonul 1997-1998), Bayer Leverkusen (2002 – 2003), Anderlecht Bruxelles (2004-2005), Rapid Viena (2005- 006), Levski Sofia (2006-2007), Dinamo Kiev (2007-2008), Maccabi Haifa (2009-2010) si MSK Zilina (2010-2011). Aceeasi sursa indica faptul ca niciuna dintre fostele participante romanesti in grupele UCL nu a terminat pe zero, cele mai slabe rezultate avandu-le Steaua, in stagiunile 2007-2008 (1 punct) si 2008-2009 (1 punct)

Bute a inghetat pe „National Arena”

Prezenta lui Bute nu i-a ajutat pe galateni

Originar din Pechea (Galati), Lucian Bute, campionul mondial la box, a fost miercuri seara pe „National Arena”, pentru a-si sustine favoritii. Prezenta lui Bute nu a adus plusul de care galatenii aveau nevoie pentru a sparge gheata in UCL. Lucian i-a vizitat pe “otelari” si in cantonament, inainte de disputa.

Jo Jo Dan, prezent la Trabzon – Inter

Jo Jo Dan (stanga) a simtit, deja, fanatismul turcilor

Prezent la Trabzon, pentru meciul cu Selciuk Aydin de sambata seara, pugilistul roman n-a ratat ocazia de a urmari de la fata locului duelul Trabzonspor-Inter Milan, scor 1-1. Jo Jo Dan a fost cu noroc pentru trupa lui Chivu, Inter obtinand punctul care ii asigura calificarea de pe primul loc al Grupei D.

author avatar
Cristi Ionita
289 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger