AcasăSPORTAu descoperit care este cocktailul de medicamente ce l-a omorât pe Maradona....

Au descoperit care este cocktailul de medicamente ce l-a omorât pe Maradona. Şi cei mai mari specialişti au fost speriaţi

maradonaAu descoperit care este cocktailul de medicamente ce l-a omorât pe Maradona. Şi cei mai mari specialişti au fost speriaţi

Parchetul de la Buenos Aires a deschis o anchetă, pentru a determina dacă a existat neglijenţă în cazul decesului lui Diego Maradona.

Investigaţiile au scos la suprafaţă un adevăr crud: Maradona îşi administra un cocktail de medicamente, pentru a-şi trata toate afecţiunile de care suferea. Acest amestec ce, în final, s-a dovedit letal i-a mirat până şi pe cei mai mari specialişti.

Iată ce i se administra lui Diego Armando Maradona!

– Quetiapină: pentru tratamentul schizofreniei,depresiei și a tulburărilor psihice bipolare.
– Naltrexonă: pentru tratamentul dependenței de opiacee.
– Gabapentin: pentru tratamentul epilepsiei.
– Venlafaxină: antidepresiv
– Lurasidonă: tot antidepresiv pentru adulții cu tulburări bipolare

Doctorii care ajută procurorii în anchetă au spus că acestea sunt medicamente care măresc ritmul cardiac. „Trebuie să aflăm și dozele, dar și modul cum erau administrate aceste medicamente, adică mai multe odată sau unul după altul. Sunt amestecate antidepresive cu antipsihotice, iar multe dintre ele au efecte asupra inimi, intensifică ritmul cardiac.

Maradona era un pacient complicat, trebuia să te porți cu el ca cu un bibelou. Dar nu putea fi lăsat într-o cameră separat”, a fost concluzia lui Nelson Castro, un specialist în neurologie din Argentina, preluat de Digisport.

Diagnosticul după autopsie: insuficienţă cardiacă acută

Campionul mondial din 1986 a murit, miercuri, la 60 de ani, de „insuficienţă cardiacă acută, la un pacient cu cardiomiopatie dilatativă, insuficienţă cardiacă congestivă care a generat edem pulmonar acut”. El a murit la locuinţa sa din localitatea Tigre, unde locuia din 11 noiembrie.

Noi trebuie să determinăm dacă s-a făcut ce trebuia sau nu. Infirmiera (aflată în serviciu când Maradona a decedat) a făcut o declaraţie la procuror în ziua morţii lui Diego, apoi a modificat-o, apoi a mers la TV şi a spus că ceea ce a afirmat i s-a impus, deci sunt contradicţii în declaraţia sa„, a declarat un membru al familiei lui Maradona sub protecţia anonimatului.

author avatar
Andrei Ștefan
601 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger