AcasăSPORTAu dat Europa pe milioanele arabilor și acum plâng după viața de...

Au dat Europa pe milioanele arabilor și acum plâng după viața de aici

În ultima perioadă, Arabia Saudită a atras atenția întregului glob prin mutările surprinzătoare făcute. Cristiano Ronaldo, Neymar, Benzema sunt doar câteva nume uriașe care au renunțat la fotbalul european pentru luxul arăbesc.

„Prințul” Neymar pare să fi fost primul care și-a dat seama cum merg lucrurile și că nu are rost să se chinuie prea tare cu munca în Orientul Mijlociu. Așa că, de când a semnat cu Al Hilal, a stat mai mult „accidentat”, fiind în „recuperare” prin Brazilia.

După ce s-a scris că Benzema își caută echipă, la nici 6 luni de la marele transfer la Al Ittihad, iar Jordan Henderson a cerut să fie lăsat să plece și a semnat cu Ajax, un alt mare nume din Europa pune punctul pe i.

Este vorba despre Aymeric Laporte, care a câștigat tot ce se putea cu Manchester City anul trecut, dar a ales drumul Golfului, lucru de care acum nu pare prea mândru. Laporte a vorbit pentru presa spaniolă despre viața în Arabia Saudită, iar interviul său a uimit pe toată lumea.

Este o schimbare mare comparativ cu Europa. Nu ne-au oferit prea multe facilități. Există mulți jucători care sunt nemulțumiți, dar muncim zi de zi, negociem, ca să zicem așa, să vedem dacă se îmbunătățesc puțin lucrurile.

Ei iau viața mult prea lejer. Negociezi un lucru cu ei și apoi nu ți-l acceptă, după ce au semnat. Se ceartă cu tine.

Au grijă de noi, însă nu suficient. În Europa îți plătesc un salariu bun, dar au și grijă de tine. Nu m-am gândit să plec, însă sunt dezamăgit că într-un timp atât de scurt, am ajuns să mă întreb ce să fac. Nu sunt hotărât să plec, însă privind în viitor aș putea să o fac dacă va continua așa.

La nivel de calitate a vieții, mă așteptam la ceva diferit. Petreci trei ore pe zi în mașină aici, Riad este un coșmar al traficului, al timpului pierdut în mașină”, a declarat Aymeric Laporte despre viața în Arabia Saudită.

Greu să scape, însă, căci arabii nu par dispuși să renunțe cu ușurință la supervedetele aduse pe bani grei.

author avatar
Mihail Ioan
1.321 afisari

3 COMENTARII

  1. Și cam ce ați crezut voi marile ” vedete”, ca- și schimba arabetele obiceiurile de dragul vostru ?.? Haida , de. Greșit. Te plătesc sa fii sclavete. Aici nu contează cine ești. Dar, eu zic sa nu va grăbiți cu mutatul ca azi, mâine și Europa e ocupată de ei… Madam CUSULA, are somnul greu..

  2. Ei, „cosmar in trafic”…Nema bautura, gagici, jocuri de noroc, la arabi nu merge, de aia nu le place.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger