AcasăSPORTAu batut in Ghencea, iar acum se desfiinteaza! Vasluienii trec prin momente...

Au batut in Ghencea, iar acum se desfiinteaza! Vasluienii trec prin momente penibile

Temwanjera a marcat golul victoriei impotriva Stelei

FC Vaslui a produs, in etapa a 27-a, cea mai mare surpriza a campionatului, fotbalistii lui Liviu Ciobotariu impunandu-se, cu 1-0, pe terenul campioanei Steaua Bucuresti, dupa o saptamana in care au facut greva.

Temwanjera a marcat golul victoriei impotriva Stelei

Pentru Celeban si compania se anuntau vremuri mai bune, dupa victoria din Ghencea, insa FC Vaslui are disputat, in weekend, un nou meci, iar cei implicati sustin ca situatia nu s-a schimbat deloc.

Conform fanatik.ro, cei mai multi dintre fotbalistii straini ai Vasluiului au fost dati afara din casele in care locuiau, pentru ca oficialii clubului nu au mai achitat chiriile. Obligati sa se mute la unul dintre hotelurile din localitate, jucatorii au rabufnit sustinand ca „acolo nimeni nu ne asigura nimic, nici macar o masa calda. Avem mancarea in frigider. Ce sa facem? Sa o aruncam?”.

Jucatorii sunt nemultumiti ca Adrian Porumboiu nu s-a tinut de cuvant. Acesta le promisese plata a cate doua salarii restante plus o prima uriasa, daca bat pe Steaua, in Ghencea, dar dupa meci s-a razgandit si le-a transmis jucatorilor ca nu mai da niciun ban.

In aceste conditii, cei mai multi dintre jucatorii de baza ai FC Vaslui au anuntat ca depun memorii pentru a deveni liberi de contract si nu mai intra pe teren, pentru a nu risca vreo accidentare care sa le puna in pericol posibilitatea de a-si gasi noi echipe din vara.

Astfel, moldovenii sunt foarte aproape sa abandoneze competitia, a doua varianta fiind ca echipa sa faca simplu act de prezenta la meciurile ramase, eventual sa joace cu juniorii.

author avatar
Cristi Ionita
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger