AcasăSPORTAtletul Usain Bolt, provocare spectaculoasa : "Vreau sa joc fotbal la Manchester...

Atletul Usain Bolt, provocare spectaculoasa : „Vreau sa joc fotbal la Manchester United!”

Cel mai rapid atlet de pe planeta vrea sa devina si cel mai rapid fotbalist al lumii. Jamaicanul isi doreste cu disperare sa dea probe de joc la vicecampioana Angliei, „pe care sunt convins ca le-as trece cu brio!”.

RUGACIUNE. Bolt cere ajutorul Divinitatii inainte de startul in cursa de 100 de metri

Fundasul Rio Ferdinand i-a promis lui Usain Bolt ca va pune o vorba buna pe langa managerul Alex Ferguson, intr-o incercare de a-l transforma pe jamaican in primul fotbalist provenit dintr-un campion olimpic la atletism. Intrebat de jurnalistii prezenti la Londra care este urmatoarea sa provocare, Bolt insusi a dat un raspuns socant: „Nicidecum Rio 2016! Oamenii cred ca glumesc, dar va anunt ca, daca Alex Ferguson imi spune «OK, hai s-o facem si pe asta, vino sa dai probe!», mi-ar fi imposibil sa-l refuz. Asta e urmatoarea provocare si nu as accepta-o daca n-as crede in mine. Sunt un jucator de fotbal extrem de talentat si stiu ca as putea face diferenta si-n acest sport”.

VEDETE. Rooney si Ferguson, "stapanii" de la United

Pana sa dea probe la Manchester United, Usain Bolt se pregateste intens pentru finala la 200 de metri, programata pentru maine, unde tinteste a doua medalie olimpica de aur.

„Atacatorul” cu sticla este un inginer in Leeds

ARUNCARE. Ashley Gill a incercat sa-l loveasca pe Usain Bolt cu sticla

Ashley Gill (34 de ani) este individul care, in finala de 100 de metri, a aruncat cu o sticla pe pista de atletism, in directia jamaicanului Usain Bolt, caruia i-a si strigat „Baiete, n-o sa castigi astazi!”. De fata la incident, judoka olandeza Edith Bosch l-a imobilizat pe loc pe atacator, pana la sosirea fortelor de ordine. Tata a doi copii, Gill lucreaza ca inginer electronist la o firma distribuitoare de automate de cafea si produse alimentare din orasul Leeds.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
352 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger