AcasăSPORTATENTIE, stelisti: la Londra se fura mai ceva ca-n Bucuresti! - VIDEO...

ATENTIE, stelisti: la Londra se fura mai ceva ca-n Bucuresti! – VIDEO cu talharii comise in capitala Angliei!

Suporterii Stelei care vor face deplasarea in Anglia pentru meciul cu Chelsea trebuie sa stie ca Londra este un oras cu nimic mai sigur decat Bucurestiul!
Partida de joi seara, contand pentru mansa retur din optimile Europa League, se anunta un examen dificil de trecut atat pentru echipa pregatita de Laurentiu Reghecampf, cat si pentru fanii romani care vor insoti gruparea „ros-albastra” in Anglia. Asta deoarece Londra a devenit un oras de-a dreptul periculos, cu nimic mai presus din punct de vedere al sigurantei cetateanului decat Bucurestiul. Astfel, conform ultimelor date statistice furnizate de Politia britanica, in capitala Angliei au loc zilnic 300 de talharii soldate cu furtul unor telefoane mobile.

[youtube]YerEm4cklgI&feature=player_embedded[/youtube]

Pe acest segment, infractionalitatea a crescut in Anglia cu 64% fata de aceeasi perioada a anului trecut! Majoritatea furturilor au acelasi mod de operare: pe biciclete sau scutere, hotii trec in viteza pe langa victimele care vorbesc la telefon si le smulg pur si simplu din mers aparatul, disparand, apoi, in mai putin de 30 de secunde.

[youtube]W-hHj0Dzpmg[/youtube]

Victime ale infractorilor cad si copiii cu varste intre 10 si 14 ani! Partida Chelsea Londra – Steaua Bucuresti este programata joi seara, de la 22.00, pe stadionul „Stamford Bridge”. In tur, romanii s-au impus cu 1-0 gratie golului marcat din penalty de Raul Rusescu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
315 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger