AcasăSPORTAtentie stelisti, Chelsea e de batut! Manchester City a calarit trupa lui...

Atentie stelisti, Chelsea e de batut! Manchester City a calarit trupa lui Abramovici

Dupa o calificare norocoasa in optimile Europa League, Chelsea si-a continuat sezonul slab cu o infrangere suferita in fata campioanei Angliei, 0-2 cu Manchester City.

Rafa Benitez, interimarul lui Chelsea, a vrut sa menajeze cativa titulari precum Oscar sau John Terry, iar mutarea i-a fost fatala.

Londonezii au fost victime sigure la Manchester, campioana Angliei ratand cinci ocazii uriase, in afara celor doua goluri inscrise.

Yaya Toure a deschis scorul in minutul 63, dintr-o actiune initiata de Tevez si continuata de David Silva.

Introdus pe teren abia in minutul 54, Tevez avea sa devina omul meciului, argentinianul trecandu-si in cont si golul de 2-0 in minutul 85.

Totusi, poate alta ar fi fost soarta partidei daca, la 0-0, Chelsea nu rata un penalty prin Lampard, in minutul 52.

Infrangerea lui Chelsea este o veste cat se poate de buna pentru stelisti, mai ales in conditiile in care londonezii sunt in pericol sa rateze locurile de UEFA Champions League astfel ca cel mai probabil se vor axa pe meciurile din campionat in perioada urmatoare.

Contra lui Manchester City, Rafa Benitez a mizat pe Cech – Ivanovic, Cahill, David Luiz, Ashley Cole – Obi Mikel (Fernando Torres ’81), Lampard (Moses ’68) – Ramires, Hazard (Oscar ’69), Mata – Demba Ba.

author avatar
Cristi Ionita
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger