AcasăSPORTAtentie, "Motule"! Zotta ti-a pus gand rau!

Atentie, „Motule”! Zotta ti-a pus gand rau!

Rapidul este primul mare club din cariera de antrenor a lui Sabau

Rapidul s-a deplasat in Scotia fara patru jucatori importanti: din lot lipsesc Bozovici, Milisavljevici, Pavlovici si Ilijovski, pe motiv ca sefii clubului au uitat sa rezolve problema vizelor!

Rapidul este primul mare club din cariera de antrenor a lui Sabau

Pe cand antrena Rapidul, Razvan Lucescu s-a confruntat nu de putine ori cu aceste mici „scapari” ale conducerii. Astfel, neuitate sunt scenele cu echipa giulesteana asteptand in zadar, prin aeroporturi, sosirea autocarului pe care sefii n-au mai catadicsit sa-l trimita. Chestiunea vizelor – in cauza acum – s-a petrecut aproape an de an, iar la fiecare din aceste episoade, mai mare la Rapid era Constantin Zotta. Se pare ca Ioan Ovidiu Sabau este, deja, pus in tema, mai ales ca plecarea formatiei „feroviare” spre Scotia fara patru dintre cei mai importanti oameni (Bozovici, Milisavljevici, Pavlovici si Ilijovski) este orice altceva numai o pura intamplare nu!

Rapidistii si-au luat „golgeter” din Brazilia

Stefan Figueiredo Pereira spera sa dea lovitura in Europa

In alta ordine de idei, in cantonamentul din Brazilia este asteptat sa ajunga si atacantul Stefan Figueiredo Pereira (24 de ani), de la echipa Jacuipense (campionatul regional Baiano, divizia a II-a!). Pereira are peste 300 de goluri marcate in cariera si anunta ca Rapidul va fi doar o rampa de lansare pentru el.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger