AcasăSPORTAtentie, Luciane! Ward l-a batut pe Froch cu mana rupta

Atentie, Luciane! Ward l-a batut pe Froch cu mana rupta

Andre Ward, campionul mondial de box in versiunile WBA, WBC si The Ring, la categoria supermijlocie, a castigat finala SuperSix cu Carl Froch avand mana stanga fracturata in doua locuri.

Boxerul american a afirmat ca a simtit dureri serioase cu aproape doua saptamani inainte de meciul de la Atlantic City, de pe 17 decembrie, dar a continuat pregatirea si si-a indeplinit visul. Ward a efectuat un control medical la doua zile dupa meci, iar acesta a aratat intr-adevar ca americanul avea mana fracturata. Ward a precizat ca, in ciuda durerilor, nu a stiut ca accidentarea este atat de grava: „E bine ca nu am stiut ca mana e rupta, poate as fi renuntat”.

Ward considera ca victoria categorica obtinuta impotriva lui Froch, in conditii potrivnice, este cea mai importanta victorie obtinuta de el in intreaga cariera. Ward a castigat toate cele 25 de meciuri sustinute la profesionisti, printre victimele sale aflandu-se Carl Froch, Arthur Abraham, Allan Green, Mikkel Kessler, Edison Miranda sau Francisco Diaz. Ward l-ar putea intalni in 2012 sau 2013 pe Lucian Bute, cel despre care a spus ca trebuie sa invinga si luptatori de categoria A pentru a fi bagat in seama.

author avatar
Cristi Ionita
1.309 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger