AcasăSPORTAtentie la "galbene": Marica si Bourceanu pot rata returul de la Bucuresti!

Atentie la „galbene”: Marica si Bourceanu pot rata returul de la Bucuresti!

Bourceanu trebuie sa se fereasca, vineri, de proteste si faulturi dure

Nu doar grija rezultatului, ci si statistica meciului cu Grecia il preocupa pe Victor Piturca. In special cea referitoare la cartonase galbene, nu mai putin de patru internationali fiind in pericol sa rateze returul de la Bucuresti, daca vor fi avertizati vineri.

Bourceanu trebuie sa se fereasca, vineri, de proteste si faulturi dure

Fundasul Florin Gardos, mijlocasii Alexandru Bourceanu si Gicu Grozav si atacantul Ciprian Marica sunt fotbalistii „ingalbeniti” in preliminarii si pasibili de suspendare pentru jocul de la Bucuresti, daca vor fi avertizati si la Atena. Situatia capitanului stelist Bourceanu si a „varfului” Marica il ingrijoreaza cel mai tare pe Victor Piturca, in conditiile in care ambii reprezinta piese de neinlocuit in angrenajul echipei nationale. Deja fara Tatarusanu, Chiriches si Pintilii, Romania si-ar dinamita sansele de calificare la „mondiale” daca i-ar pierde si pe cei doi!

In tabara elena, lucrurile stau si mai rau de atat: portughezul Fernando Santos are nu mai putin de noua jucatori la un singur cartonas distanta de suspendare. Holebas, Karnezis, Katsouranis, Torosidis, Karagounis, Salpingidis (titulari de drept), Tsavelas, Fortunis si Tziolis (rezerve) pot lipsi la Bucuresti daca arbitrul lusitan Pedro Proenca ii avertizeaza vineri.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger