AcasăRecomandariAtentie la arbitrul Ku Klux Klan!

Atentie la arbitrul Ku Klux Klan!

Arbitrul Mark Clattenburg a fost acuzat de nigerianul Obi Mikel de remarce rasiste la meciul Chelsea - Manchester United

Atacantul formatiei Manchester United il cunoaste foarte bine pe Mark Clattenburg din campionatul Angliei. Anul trecut, pe 28 octombrie, cu el la centru, „diavolii” s-au impus in fata lui Chelsea intr-o partida marcata de incidente cu tenta rasista.

Arbitrul Mark Clattenburg a fost acuzat de nigerianul Obi Mikel de remarce rasiste la meciul Chelsea - Manchester United

Meciul dintre Olanda si Romania, programat in aceasta seara, la Amsterdam, in grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, reprezinta un test pentru arbitrul intalnirii. Englezul Mark Clattenburg este in continuare monitorizat de UEFA dupa un incident cu tenta rasista petrecut in octombrie, la un joc Chelsea – Manchester United, din Premier League. Atunci, nigerianul a incercat sa protesteze fata de deciziile „centralului” (cartonase rosii acordate lui Branislav Ivanovici si Fernando Torres), dar a fost repezit de acesta cu replica „Tu sa taci, maimuta!”.

La curent cu intreg scandalul, olandezul Robin van Persie (a marcat un gol in partida respectiva) le-a cerut coechipierilor de culoare din „nationala” Olandei sa-si tina nervii-n frau in preajma lui Mark Clattenburg, supranumit pe retelele de socializare „Arbitrul Ku Klux Klan”.

Ultima oara cand englezul a fost delegat pe plan international s-a petrecut in februarie, la meciul FC Porto – Malaga (1-0), din optimile de finala ale Ligii Campionilor. A acordat un singur cartonas galben si n-a avut niciun fel de probleme pe parcursul celor 90 de minute.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
602 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger