AcasăSPORTAtentat cu perna la MP al Bahrainului

Atentat cu perna la MP al Bahrainului

Doua femei au fost arestate, fiind acuzate ca au planuit un atentat pe circuitul de la Sakhir, din apropierea capitalei Manama, in timpul Marelui Premiu de Formula 1 al Bahrainului, care a avut loc week-end-ul trecut.

MP al Bahrainului s-a desfasurat sub amenintare terorista

Astfel, generalul Tarek al-Hassan, seful politiei, a precizat ca femeile au fost retinute la intrarea pe circuitul de la Sakhir. Una dintre ele avea ascunsa o perna sub haine si a recunoscut la interogatoriu ca intentiona sa testeze vigilenta agentilor de securitate „in vederea comiterii unui atentat”. Cele doua femei au fost plasate in detentie.

Potrivit sefului Politiei, 8.000 de persoane au participat la asigurarea masurilor de securitate la MP al Bahrainului, in conditiile in care mii de siiti au manifestat pe parcursul intregii saptamani trecute pentru a atrage atenta asupra cererilor lor privind reformele politice. In cadrul operatiunilor desfasurate, politia a confiscat mii de cockteiluri Molotov, 137 de pneuri ce urmau a fi incendiate pe strazi si 72 de extinctoare avand rolul de bombe, s-a mai mentionat in comunicat. MP de Formula 1 al Bahrainului s-a incheiat cu victoria germanului Sebastian Vettel fara sa fi fost perturbat de incidente.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger