AcasăSPORTAtat Astra, cat si Steaua au inceput cu stangul drumul in grupele...

Atat Astra, cat si Steaua au inceput cu stangul drumul in grupele Europa League

Atat campioana, cat si vicecampioana Romaniei au pirtdut primul meci disputat in cadrul grupelor Europa League.

In timp ce Astra a pierdut, pe teren propriu, cu 2-3 (1-2 la pauza) meciul disputat in fata celor de la Austria Viena, stelistii au incasat doua goluri de la adversarii lor turci.

Echipa antrenata de Sumudica a pierdut, asadar, duelul cu Austria Viena, debutand cu stangul in grupele Europa League. Totul desi elevii sau au inscrie de doua ori, prin Alibec (min. 18) si Sapunaru (min. 74). Adversarii austrieci, in schimb, au punctat de trei ori, prin Holzhauser, din 11 metri, – fiind, de altfel, si deschizatorul scorului, in minutul 16, Friesenbichler, in minutul 33, dar si Grunwald, in minutul 58. Ar mai fi de mentionat ca Austria Viena a intrat la vestiare in formula de 10 oameni, dupa ce Rotpuller a primit cartonas rosu, in urma unui fault la Morais. Desi au incercat sa valorifice avantajul de a avea un om in plus pe teren, giurgiuvenii nu au reusit sa inscrie, in ciuda ocaziilor avute.

Steaua a pierdut pe terenul turcilor

Ros-albastrii, in schimb, au jucat primul meci in deplasare, la Ankara. Insa, din pacate, si pentru ei a fost un meci in care nu au reusit sa iasa victoriosi de pe teren, pierzand in fata celor de la Osmanlispor, cu 0-2. Pentru turci au inscris Diabate, din 11 metri, in minutul 64, dar si Umar, care a inchis scorul zece minute mai tarziu.

Desi stelistii au avut si ei ocazii de a puncta, ghinionul a facut ca pe tabela sa nu apara niciun pucnt in dreptul vicecampioanei autohtone. Totodata, trebuie precizat ca in minutul 47, Steaua a ramas in 10 jucatori, dupa ce Enache a fost eliminat, pentru un fault.

sursa foto: Facebook/FC Steaua, afcastragiurgiu.ro

127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger