AcasăSPORTAtacantul dupa care plange Gigi Becali este boss de boss in Ucraina

Atacantul dupa care plange Gigi Becali este boss de boss in Ucraina

Parerea unanima este ca daca Steaua avea macar inca un atacant de top in lot, trupa din Ghencea ar fi putut emite pretentii chiar la finala Europa League.

Asa, Laurentiu Reghecampf a trebuit sa se multumeasca doar cu Raul Rusescu, jucator care a dus greul atat in campionat, cat si in Europa League.

Gigi Becali visa la un jucator anume, care fara doar si poate i-ar fi pus in mare dificultate pe Terry si David Luiz, insa brazilianul Junior Moraes nu a mai ajuns in Ghencea ci la puternica formatie ucraineana Metalurg Donetk.

Iar fostul atacant al Gloriei Bistrita se simte atat de bine in Ucraina incat inscrie gol dupa gol.

Ultima isprava a lui Junior Moraes s-a petrecut chiar duminica, brazilianul reusind doua goluri si o pasa decisiva in Metalurg Donetk – Karpaty Lvov 4-0.

Cu golurile de astazi, Junior Moraes a ajuns la 10 reusite in actualul sezon, desi atacantul a jucat doar in 16 dintre cele 23 de etape scurse pana acum din campionatul Ucrainei.

Junior Moraes a urcat pe locul 3 in clasamentul golgeterilor din Ucraina, dupa Henrik Mkhitarian, de la Sahtior Donetk, lider absolut cu 19 goluri marcate, si Ideye Brown, de la Dinamo Kiev, care a inscris 13 goluri.

author avatar
Cristi Ionita
545 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger