AcasăSPORTAtacant surpriza propus Stelei. Reghecampf l-ar putea aduce pe noul Drogba!

Atacant surpriza propus Stelei. Reghecampf l-ar putea aduce pe noul Drogba!

Steaua a dezamagit in primele doua meciuri amicale disputate in aceasta vara, trupa din Ghencea nereusind sa inscrie in disputele cu Rubin Kazan (0-0) si Videoton (0-1).

Steaua resimte din plin lipsa golgeterului Raul Rusescu, transferat la FC Sevilla, iar Laurentiu Reghecampf, antrenorul campioanei Romaniei, spera sa aiba cat mai curand la dispozitie doi atacanti noi.

Principalele tinte sunt argentinianul Emanuel Perrone, fost la Asteras Tripolis, si nigeriano-italianul Osarimen Ebagua, de la Varese.

Totusi, sport.ro anunta ca pe lista Stelei a mai aparut un nume surpriza, trupa din Ghencea fiind aproape sa-l inregimenteze pe urmasul lui Didier Drogba.

Ivorianul Jean Romaric Kevin Koffi, caci despre el este vorba, are 27 de ani si a facut senzatie, in ultimele doua sezoane, la Boussu Dour Borinage, grupare din Liga a doua belgiana.

Koffi a inscris 25 de goluri in 56 de meciuri jucate pentru formatia amintita si a mai trecut pe la Napoli si AS Roma, fara insa a juca vreun meci pentru seniorii celor doua formatii.

author avatar
Cristi Ionita
319 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger