AcasăSPORTAtac la Galca: „A ratat toate obiectivele”

Atac la Galca: „A ratat toate obiectivele”

Sotii Reghecampf-Prodan privesc inainte, spre Steaua, si-l lovesc pe la spate pe Galca

Ca si dat afara de la Al Hilal, antrenorul Laurentiu Reghecampf face orice pentru o revenire in Ghencea, la echipa cu care a cucerit doua titluri consecutive in Liga 1.

Sotii Reghecampf-Prodan privesc inainte, spre Steaua, si-l lovesc pe la spate pe Galca

Presa araba anunta ca indepartarea lui Reghe este doar o chestiune de ore, cel mult zile, si doar clauzele contractuale il mai tin pe tehnicianul roman legat de Al Hilal. Intre o dezmintire a informatiilor din ziarele aparute la Riad („idioti, imbecili si anonimi”) si cateva refulari pe Facebook, sotia Anamaria Prodan sapa la temelia lui Costel Galca, pe care il vrea indepartat cat mai repede din Ghencea.
Chiar daca actualul antrenor al Stelei nu l-a atacat niciodata pe Reghecampf, ba i-a si recunoscut meritele in construirea unei echipe puternice, „Prodanca” l-a luat la tinta pe Galca. Problema e ca insasi principala acuza – „ratarea tuturor obiectivelor” – nu sta in picioare, de vreme ce Steaua lui Galca este pe primul loc in Liga 1 si calificata in semifinale atat in Cupa Romaniei, cat si in Cupa Ligii. „E greu si la Steaua. La cati bani s-au investit, sa ratezi toate obiectivele, sa nu-ti vina bani de nicaieri decat din buzunarul lui Becali… cred ca frustrant si e greu”, a raspuns Anamaria Prodan la o intrebare care viza cu totul alt subiect si anume situatia contractuala a fotbalistilor din lotul Stelei aflati sub contract cu ea.

Balaci: „Nu aveau voie sa piarda finala Cupei Printului!”

Fost antrenor la Al Hilal in trei mandate, Ilie Balaci considera ca Laurentiu Reghecampf trebuia sa cucereasca macar una dintre cele doua finale disputate cu gruparea saudita: „Nu stiu ce se intampla cu Al Hilal. A pierdut a doua finala pe teren propriu, nu avea voie sa faca asta, indiferent de situatie. Trei ani fara titlu este o perioada foarte lunga pentru Al Hilal, care trebuie sa lupte pentru toate trofeele”.
Dupa Liga Campionilor Asiei, Al Hilal a pierdut, vineri seara, si Cupa Printului (1-2 cu Al Ahli), desi a avut om in plus si 1-0 pe tabela.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
544 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger