AcasăSPORTATAC IMPOTRIVA LUI MIREL!

ATAC IMPOTRIVA LUI MIREL!

Radoi mai are doar jucatorii de partea lui

Prezent pe banca tehnica a Stelei fara a detine o licenta PRO, Mirel Radoi si-a facut numerosi dusmani in fotbalul romanesc.

Radoi mai are doar jucatorii de partea lui

Pentru ca a condus-o pe Steaua, de pe margine, in meciurile din preliminariile UEFA Champions League, fara a detine licenta PRO, antrenorul de 34 de ani a fost aspru pedepsit de UEFA. Forul de la Nyon i-a interzis lui Mirel Radoi sa mai stea pe banca la meciurile din Europa, in plus l-a amendat cu 50.000 de euro. Daca Gigi Becali a anuntat ca „ma intereseaza de 10 ori mai mult soarta lui Mirel decat cea a Stelei”, rivalii campioanei sustin ca fostul international a gresit grav, iar actiunea lui Radoi afecteaza imaginea fotbalului romanesc. Narcis Raducan, presedintele clubului Pandurii Targu Jiu, a afirmat, ieri, ca „sanctionarea lui Radoi trebuie sa fie un exemplu pentru noi toti. Trebuie sa invatam sa respectam regulamentele. Actiunea lui Mirel ne afecteaza pe toti. El trebuie sa inteleaga ca este ilegal ce face si ca ii dezavantajeaza pe cei care au facut scoala de antrenori”. Nici Bogdan Stelea, fostul portar al echipei nationale, nu vede cu ochi buni stratagema la care a recurs Steaua. „Noi avem pretentii la calificari, dar nu respectam cele mai elementare reguli. Si, culmea, clubul care incalca regulile de baza este cel mai important din fotbalul romanesc. In felul acesta nu avem nicio sansa”, a fost mesajul transmis de Stelea. Nici dinamovistii nu sunt de acord cu faptul ca Radoi sta pe banca la meciurile Stelei, desi nu detine licenta de antrenor. FC Dinamo considera ca FRF si LPF ar trebui sa aplice si la competitiile interne decizia anuntata de UEFA.

Misiune imposibila cu Rosenborg

Atacat din toate partile, lui Radoi ii este tot mai greu sa pregateasca dubla de foc cu Rosenborg Trondheim, din play-off-ul Europa League. Si cum este stiut deja faptul ca antrenorul isi joaca postul contra formatiei norvegiene, pentru oltean se anunta zile extrem de grele la carma campioanei Romaniei.

author avatar
Cristi Ionita
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger