AcasăRecomandariAtac fara precedent al lui Ioan Becali: Gica Popescu este o paiata

Atac fara precedent al lui Ioan Becali: Gica Popescu este o paiata

Cel mai cunoscut impresar roman nu este de acord cu modalitatea prin care Gica Popescu alege sa-si promoveze candidatura la functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal.

In pofida prieteniei care-i leaga de mai bine de 20 de ani, Becali nu ezita sa-l "urecheze" pe Popescu, atunci cand considera necesar sa faca asta
Gica Popescu

Concret, Ioan Becali ii reproseaza „Baciului” lipsa de diplomatie in gestionarea unei relatii si-asa incordate cu actualul selectioner al echipei nationale. Deranjat ca Popescu s-a grabit sa afirme, saptamana trecuta, ca Anghel Iordanescu va fi seful lui Victor Piturca, Becali l-a pus la punct pe fostul mare international, despre care a afirmat c-a ajuns sa se comporte ca o paiata: „Cred ca este o declaratie facuta in pripa, pana la alegeri mai sunt 11 luni, Gica Popescu ar fi avut mult timp sa se gandeasca inainte sa deschida gura. Cunoscandu-l bine pe Piturca si stiind ca nu va accepta un sef, Gica Popescu ar fi trebuit sa spuna «Iordanescu va face parte din echipa mea si punct». Sau, si mai mult, ca «Iordanescu va fi consilierul meu personal», desi si aceasta afirmatie cred ca era prea mult. Cum a spus-o asa, inseamna ca nu mai e Gica Popescu presedintele Federatiei, ci Iordanescu este, iar el este doar o paiata”.

Pe de alta parte, Becali nu s-a declarat surprins de reactia selectionerului, care s-a grabit sa declare ca el nu accepta sa aiba vreun sef la echipa nationala. „Nici nu ma asteptam la altceva de la Piturca. Gica Popescu a fost lipsit de diplomatie, ar fi trebuit sa spuna «vom vedea ce va fi daca ne calificam la Cupa Mondiala sau daca mergem la baraj», oricum, el trebuia sa mai astepte pana la iarna”, a incheiat machedonul.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger