AcasăSPORTAtac dur al lui Gica Hagi la adresa sefilor FRF

Atac dur al lui Gica Hagi la adresa sefilor FRF

Gheorghe Hagi, fostul mare fotbalist roman, si-a pierdut cumpatul dupa ce fiul sau, Ianis Hagi, a fost umilit de Zoltan Kovacs, unul dintre sefii FRF.

Hagi a profitat de relatia pe care o are cu selectionerul Anghel Iordanescu si s-a transmis acestuia o scrisoare deschisa prin care ii ataca dur pe sefii FRF, principalul vizat fiind, evident, Zoltan Kovacs.

Hagi nu intelege cum trei dintre cei mai buni juniori ai sai, Florin Coman, Carlo Casap si Ianis Hagi, nu au fost utilizati mai mult la Turneul de Elita pentru nationale sub 17 ani, si nu intelege cum de s-a permis ca cei trei sa fie umiliti in mai multe randuri de Kovacs, care este coordonatorul tuturor loturilor nationale de juniori.

„Este inadmisibil ca domnul Kovacs, reprezentantul FRF, coordonator al tuturor loturilor nationale de juniori, sa aiba asemenea comportament fata de jucatori, jignind si umilind trei copii, componenti de baza ai nationalei U17, spunandu-le in prezenta colegilor si antrenorilor lor ca sunt un nimeni, ca sunt un zero”, este mesajul tulburator trimis de Gica Hagi.

Fostul mare fotbalist roman ii solicita demisia de onoare lui Zoltan Kovacs „in conditiile in care, dupa lecturarea cartii lui Michel Sablon (directorul tehnic al Federatiei Belgiene de Fotbal si coordonatorul intregului proiect tehnic pe baza caruia s-a dezvoltat fotbalul belgian) am constatat ca “specialistul” Kovacs nu se afla printre conducatorii / membrii / voluntarii, enumerati de autor. Deci domnul Kovacs ne-a mintit”.

author avatar
Cristi Ionita
347 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger