AcasăSPORTAtac de 5 stele visat de Bologna! Torje, Marica si Gicu Grozav...

Atac de 5 stele visat de Bologna! Torje, Marica si Gicu Grozav sunt pe lista italienilor

Considerata in ultimii ani drept o echipa cu mari probleme financiare, Bologna a reusit mai mereu sa se mentina fara probleme pe prima scena a fotbalului italian.

Nici sezonul 2013-2014 nu pare sa fie unul in care echipa din zona Emilia-Romagna sa fie ocolita de probleme financiare, astfel ca antrenorul Stefano Pioli isi indreapta atentia catre fotbalisti accesibili.

Bologna este pe punctul sa-l inregimenteze pe Gicu Grozav, atacantul formatiei Petrolul Ploiesti fiind cotat la 1,5 milioane de euro. Insa interesul „ros-albastrilor” pentru jucatori romani nu se opreste aici.

De fapt, presedintele Albano Guaraldi viseaza chiar la o tripleta ofensiva 100% romaneasca: Torje – Marica – Grozav.

Pentru Torje se negociaza un imprumut cu Udinese, dupa ce extrem de buzunar a anuntat ca nu mai vrea sa auda de Granada, formatia pentru care a evoluat in sezonul 2012-2013.

Marica ar urma sa vina liber de contract, dupa despartirea de Schalke 04, insa o problema in realizarea acestei mutari este salariul mare cerut de fotbalist: 2,5 milioane de euro.

Pentru Marica, Bologna are o varianta mai rezonabila, financiar vorbind, paraguaianul Roque Santa Cruz, fost la Malaga, solicitand doar jumatate din salariul dorit de roman.

sursa foto: realitatea.net

author avatar
Cristi Ionita
266 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger