AcasăSPORTAstra va juca la Giurgiu in grupele Ligii Europa

Astra va juca la Giurgiu in grupele Ligii Europa

Astra Giurgiu a produs surpriza play-off-ului prin eliminarea fostei campioane a Frantei

Clubul Astra Giurgiu a primit o veste extraordinara de la UEFA: are voie sa joace la Giurgiu, pe propriul teren, meciurile din faza grupelor Ligii Europa!

Astra Giurgiu a produs surpriza play-off-ului prin eliminarea fostei campioane a Frantei

Eliminarea formatiei franceze Olympique Lyon a deschis pentru Astra drumul spre recunoasterea internationala. Treptat, gruparea giurgiuveana incepe sa devina un nume tot mai cunoscut si respectat in Europa, lucru confirmat si de UEFA. Forul supreme continental i-a anuntat pe oficialii romani ca echipa are voie sa joace la Giurgiu, pe arena „Marin Anastasovici”, partidele din grupele Ligii Europa. „Infrastructura e pusa la punct, am terminat chiar acum un sediu foarte modern pentru jucatori, pentru media, pentru club. Stadionul cred ca arata foarte, foarte bine. Vin bani si din Liga Europa, nu sunt foarte, foarte multi, ca in Liga Campionilor, dar sunt bani care ne ajuta. Dupa ce tragem linie, ramanem cu ceva. E important sa ramanem cu performante cat mai bune”, a comentat presedintele Dinu Gheorghe.

Astra Giurgiu evolueaza in grupa D, alaturi de Celtic, Dinamo Zagreb si Salzburg. Debutul acasa va fi pe 2 octombrie, impotriva austriecilor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger