AcasăSPORTAstra - Steaua 1-1. Campioana incheie anul in avantaj teoretic

Astra – Steaua 1-1. Campioana incheie anul in avantaj teoretic

Bourceanu a fost coautor la golul Stelei

Meciul dintre Astra Giurgiu si Steaua Bucuresti, disputat sambata seara, a fost ultimul jucat in Liga I, in 2013, si s-a incheiat la egalitate, 1-1.

Bourceanu a fost coautor la golul Stelei

Beneficiind de avantajul moral al victoriei obtinute pe teren propriu, 3-1, stelistii au inceput in atac disputa de la Giurgiu, desi partida a avut loc intr-o atmosfera ostila oaspetilor.

Cristi Tanase a deschis show-ul cu un sut din apropiere, scos cu greu de Silviu Lung, inlocuitorul de ultim moment al lui Dani Coman, accidentat. Piovaccari a fost oprit din drumul spre gol de Andrei Muresan, in minutul 22, intr-o faza in care oaspetii au cerut penalty, iar Gardos a trecut si el pe langa gol, in minutul 25, cand a reluat cu capul putin pe langa poarta adversa.

Contrar cursului jocului, Astra a deschis scorul in minutul 35, cand Gabi Enache a punctat cu un sut la coltul scurt. Totusi, gazdele s-au bucurat doar 10 minute, Steaua reusind sa egaleze inainte de pauza, prin Varela.

In partea a doua a meciului s-a jucat si mai putin fotbal, ambele echipe acuzand oboseala unui sezon epuizant.

Astra – Steaua s-a incheiat 1-1. Giurgiuvenii raman lideri in Liga I, dar Steaua are avantaj in meciurile directe cu Astra, se poate lauda ca este neinvinsa in Liga I si, nu in ultimul rand, trupa din Ghencea mai are doua restante, cu Concordia Chiajna si Universitatea Cluj, iar daca se impune in ambele partide, revine in fruntea clasamentului, cu trei puncte avans fata de Astra. Astfel, se poate spune ca echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf are avantaj teoretic in lupta pentru castigarea campionatului.

author avatar
Cristi Ionita
352 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger