AcasăSPORTASTRA MILIARDARULUI NICULAE, FALIMENT 100%

ASTRA MILIARDARULUI NICULAE, FALIMENT 100%

Echipa patronata de Ioan Niculae are investitii si pretentii de Europa League, dar joc de liga secunda. Esecul de la Cluj (0-2 cu CFR) a fost completat, duminica, de rusinea cu nou-promovata Vointa Sibiu, 0-1 la Ploiesti.

Ploiestenii au pierdut si meciul cu Vointa Sibiu, o nou-promovata

Pornita cu ambitia de egala performanta Otelului din stagiunea trecuta, Astra este mai degraba dezamagirea acestui debut de sezon. In doua partide, formatia prahoveana n-a strans niciun punct, primind trei goluri fara a inscrie vreunul. Ca un mic Gigi Becali, de la care pare ca imprumuta discursul, miliadarul Ioan Niculae si-a desfiintat jucatorii si a demis intreg staff-ul tehnic. „Ii dau afara pe toti!” a precizat giurgiuveanul, la finalul jalnicei reprezentatii cu nou-promovata Vointa Sibiu. Nici vedetele n-au scapat de amenintari: „N’Doye are valoare de liga a patra si acolo o sa si ajunga! Iar Goian sa nu se mai preocupe doar de bani, ca poate il expediez inapoi la Dinamo”.

Dupa doua etape, s-a redus bugetul

 

Ioan Niculae a investit milioane de euro fara a realiza vreo performanta in fotbal

In urma cu un an, Niculae afirma ca niciodata nu va lua decizii la cald, „asa cum fac Becali, Borcea sau Copos”: „Avem un proiect pe termen lung, obiectivul pentru 2011/ 2012 este calificarea in Europa League, iar peste un an vrem titlul”. Ei bine, dupa doua etape, miliardarul si-a dat afara antrenorul. Tibor Selymes a fost anuntat duminica seara ca va pleca de la echipa, iar ieri fostului international i s-a desfacut oficial contractul de munca. In plus, bugetul de sase milioane de euro, anuntat la inceputul campionatului, va fi injumatatit. Patronul Ioan Niculae a luat hotararea sa reduca si personalul administrativ de la Astra cu 25%. Favorit sa preia banca tehnica, Marius Sumudica va avea misiunea de a reevalua activitatea lotului de jucatori.

Selymes: „Nu e normal sa fiu demis”

Tibor Selymes a platit cu postul esecul din etapa a doua

Indepartat de la carma echipei, Selymes sustine ca patronul Niculae s-a grabit: „Este normal sa fiu dezamagit, dar daca sefii asa au gandit, inseamna ca nu sunt oameni. Inca nu m-am intalnit cu domnul Ioan Niculae pentru a discuta rezilierea contractului, dar sunt convins ca vom ajunge repede la o intelegere, pentru ca eu nu sunt genul care sa se tiganeasca”.

Nu rata ziarul „National” de maine pentru a afla amanunte incendiare despre cum a fost impins milardarul Ioan Niculae sa investeasca intr-un proiect fotbalistic nascut mort. Interese personale, afaceri dubioase, cifre ametitoare din transferurile perfectate de Astra, jucatori achizitionati pe sume imense si trimisi sa faca tusa in ligile inferioare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
399 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger