AcasăSPORTAstra isi cimenteaza pozitia de lider

Astra isi cimenteaza pozitia de lider

Denis Alibec a fost cel mai bun jucator de pe teren

Astra Giurgiu si-a consolidat pozitia de lider in clasamentul Ligii 1 dupa ce a trecut si de Viitorul Constanta, in etapa a 6-a din faza play-off-ului.

Denis Alibec a fost cel mai bun jucator de pe teren

Cu om in plus din minutul 28 (Dragos Nedelcu a luat rosu direct), echipa lui Marius Sumudica a stiut sa fructifice superioritatea numerica. Experienta francezului Damien Boudjemaa (min.19) a adus primul gol pentru Astra, 1-0 fiind si scorul cu care s-a intrat la pauza. In partea secunda a iesit in evidenta Denis Alibec, un fotbalist care isi cere tot mai insistent numele pe lista jucatorilor chemati la lot pentru Euro 2016. In minutul 59, Alibec a scos un penalty (transformat de Valerica Gaman), iar peste numai 60 de secunde a inscris pentru 3-0, devenind clar ca Astra nu mai poate pierde cele trei puncte. Golul de onoare al Viitorului a fost marcat de Andrei Ciobanu (min.82), un debutant in varsta de 18 ani.
Trupa lui Hagi ramane fara victorie in play-off. In sezonul regulat, FC Viitorul a obtinut scos un 2-2 la Giurgiu (in tur), dar a pierdut acasa, in retur, cu 1-2. Astra a invins cu 2-0 si in prima etapa din play-off. In urma rezultatului de sambata, giurgiuvenii isi consolideaza pozitia de lider. Runda viitoare propune finala campionatului, Astra – Steaua.

author avatar
National
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger