AcasăSPORTAstra il curteaza pe Mutu, Steaua trage la „vedetele” Viitorului

Astra il curteaza pe Mutu, Steaua trage la „vedetele” Viitorului

Mutu, Coman si Sumudica, la sueta pe holurile FRF

Mai sunt doar trei etape din actualul sezon si cele noua puncte puse in joc sunt mai multe decat avansul de sase puncte pe care Astra l-a luat dupa 2-0 cu Steaua.

Mutu, Coman si Sumudica, la sueta pe holurile FRF

Asadar, teoretic, campioana en-titre mai poate spera la titlu. Si, ma rog, de ce n-ar face asta, daca numai saptamana trecuta am avut doua miracole petrecute in fotbal – vezi avansul de 13 puncte pierdut de FC Barcelona in „Primera Division” si incredibila revenire a lui Liverpool, in semifinala cu Borussia Dortmund (Liga Europa), de la 1-3 (min.65) la 4-3!
Ieri ni s-a aratat inca o data ca in Romania conteaza mai mult jocurile de culise decat jocul din teren al propriei echipe. Inaintea meciului cu Viitorul, Gigi Becali a anuntat ca va transfera la Steaua doua talente din Liga 1. „Ii iau pentru ca vreau sa castig bani”. O declaratie simpla, dar plina de intelesuri. Pentru cunoscatori, firesc! Apropiatii latifundiarului stiu ca tintele FCSB sunt Razvan Marin si Florin Tanase, „perlele” Viitorului. Deh, un obicei mai vechi de-al machidonului, care fix inaintea unor „batalii” importante iese in presa si spune ca vrea sa cumpere un jucator (sau mai multi, dupa caz) de la viitoarea adversara. Numai in ultimele zile au „ajuns” la Steaua internationalii Dorin Rotariu (Dinamo) si Valerica Gaman. „Vreau sa iau doi jucatori, dar nu pot sa va spun numele lor pentru ca se va interpreta (…) Pana la urma, fiecare om cu strategia lui”, a incheiat Becali.

Nici cei de la Astra nu stau cu mainile incrucisate. Giurgiuvenii au mutat cu o interpelare la Adrian Mutu. Fostul international s-a vazut ieri dimineata, la „Casa Fotbalului”, cu Dani Coman si Marius Sumudica. Printre altele, nu este exclus sa fi atins si subiectul unui transfer al „Briliantului” la Astra, in vederea participarii in preliminariile Ligii Campionilor.
Altfel, Astra – ASA Targu Mures este meciul care va inchide runda a 8-a, urmatoarea, din play-off-ul Ligii 1.

author avatar
National
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger